Njemački trgovački lanac Lidl ipak ulazi na tržište BiH!?

Već se neko vrijeme špekuliralo kako poznati njemački lanac trgovina Lidl dolazi na tržište BiH, mediji su pisali o njihovom ulasku te njihovim navodnim investicijama i preuzimanjima poslovnih objekata na području Sarajeva. Iz kompanije su to demantirali iako su uredno zakupili web domenu lidl.ba što ipak govori o njihovom interesu ili barem početnoj incijativi za širenje na tržište BiH.

Kako tvrdi izvor ABCportala, Konzum povlači robu iz poslovnog objekta Konzum 44 te da su istu već prebacili u objekt u Ložioničkoj 16. Isti izvor nam je neslužbeno otkrio da je ipak u pitanju ulazak Lidla koji bi mogao preuzeti još neke objekte Konzuma u Sarajevu. Koliko su točne ove informacije javnost bi mogla doznati vrlo brzo.

ABCportal.info 

6 komentara

 1. Ta informacija je tocna . Todoric je u k… U fazi je rasprodaje a povuce puno nasi ljudi u rupu za sobom. Price u drugo carstvo drzavi ce milijarde ostat duzan i to je sljedeci kriminal biti u Hrvatskon.

  Like(2)Dislike(0)
 2. Todoric je zlo navece u Hrvatskon dobijo daba a sad Rusi pomalo sidaju Jana i jamnica su vec u Ruskom vlasnistvu a sada ce pomalo i Ledo

  Like(3)Dislike(1)
 3. Pa izbrisite i ove komentare gdje se vrijeđa Todoric a ne damo one kad se spomenu naše vrićeše i ratni profiteri……..

  Like(0)Dislike(0)
 4. Pa nek dođe taj lidl,meni neće pera odbit

  Like(1)Dislike(3)
 5. Dobro nam došao.

  Like(0)Dislike(0)
 6. Razlika izmedu Lidila i Konzuma je sto ce radnici dobiti puno vece place .a moji hercegovci cupajte svoje pare dom je vrime jer opet ce te pocetispocetka

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.