Novi pokušaj otmice djeteta u Mostaru

Policija istražuje nove prijave o pokušaju otmice djeteta u Mostaru.
Korisnici društvenih mreža u Mostaru upozoravaju da je u blizini jednog vrtića u mostarskom naselju Zalik izvršen pokušaj otmice djevojčice, učenice 5. razreda.

Iz policije kažu da provjeravaju navode i istražuju slučaj. Po navodima ponovo je riječ o kombiju, koji kruži po Mostaru. Poručuju da ipak nema razloga za paniku i da ne mogu otkrivati više detalja o ovom slučaju, jer se radi o maloljetnim osobama, prenosi Dnevni list.

Podsjećamo, već ranije smo pisali o prijavama za pokušaj otmice djece u Mostaru, što je i prethodnog puta potvrđeno iz mostarske policije.
Prema navodima školaraca i mještana toga naselja, tada se sličan slučaj dogodio ispred pekare na Buni koja se nalazi odmah uz magistralnu cestu M-17, kada je iz kombija narančaste boje muška i ženska osoba su djevojčicu pozivale da uđe u kombi mameći je slatkišima, ali je ona uspjela pobjeći.

Nakon brze prijave roditelja, policija je tada brzo reagirala i uhitila jednu osobu, ali nije poznato kako se na kraju cijeli slučaj raspleo. Ovoga puta, po navodima očevidaca, radi se o vozilu, također kombiju, ali bijele boje.

3 komentara

  1. Pohapsite te budale to treba odman rješiti jadna djeca u strahu zive

    Like(1)Dislike(0)
  2. Ma kakvo hvatanje za pritvor nego na sumnju s njima u Neretvu.

    Like(1)Dislike(0)
  3. To mame skrecu paznju na sebe i svoju dicu. Da je neko pokusao otet dite taj bi ga i odveo

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.