Oči vas ne varaju, u autu ovog Imoćanina je stvarno koza

Facebook stranica Dnevna doza prosječnog Dalmatinca još jednom nas je nasmijala do suza – ovog puta fotografijom iz Dalmatinske Zagore. U Opelu imotskih registarskih oznaka udobno se smjestila jedna koza. Ne bezobrazna gospođa koja je zaslužila takav pogrdni naziv nego prava pravcata koza.
Vlasnika vozila ne znamo, kao ni autora fotografije no osmjeh s lica nam ne jenjava. Vjerujem da je i Opel zadovoljan reklamom. Živjela vedra strana života.

6 komentara

 1. Pa sta ako je koza ta nije dinosaur,a sto je dzukela od sto kila to novinari ne vide ,to je kao normalno

  Like(8)Dislike(1)
 2. bolje koza nego ovi što džukele vode u šetnju(paštetare,p.č.olisce)

  Like(1)Dislike(1)
 3. Da evo doslo vrijeme hvalit budale a postene, ljude ismijavat zalost veca sve ove i ovakve vjesti ,evo recimo dobra vijest i sigurno zanimljiva bi bila npr,objaviti pricu o djeci politicara razuzdane zabave i droga i cak ako je moguce foto to bi nas nasmijalo do suza. Hahahahahahaha

  Like(1)Dislike(1)
 4. A molim te lipo… Pa što je tu smiješno!? Čovjek vozi kozu!? Pa neće je brzom poštom slat! Kako je drugačije transportirati!? Ne zna se tko je gori, tko je slikao ili objavio ovo a najgori tko se ruga!!!

  Like(3)Dislike(1)
 5. Janjetinu bi iz guzice pojeli a kad vide ovcu “ajme fuuuuuuj, vidi ovca , koza fuuuuuj”

  Like(2)Dislike(1)
 6. Ovo je stvarno smiješno. Ne znam šta bi rekli u društvu za zaštitu životinja. Postaje i prikolice za prijevoz životinja.

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.