ODABRALI KORISNICI: HT ERONET – mobilni operater broj 1 u BiH

HT ERONET mobilni je operater broj 1 u kvaliteti na području Bosne i Hercegovine i ponosni vlasnik zlatne medalje QUDAL – QUality meDAL – br. 1.

Potvrdili su to ispitanici, sami potrošači, u istraživanju  QUDAL-QUality meDAL General I, 2016./2017. BiH.

Istraživanje je provedeno na teritoriju BiH na uzorku od 1200 ispitanika starijih od 15 godina.

Pitanje na koji je najčešći odgovor ispitanika bio – ERONET, glasilo je:

Navedite naziv mobilnog operatera (pružatelja telekomunikacijskih usluga za mobilne uređaje) koji, po Vašem osobnom iskustvu i mišljenju, nudi apsolutno najvišu razinu kvalitete na bosanskohercegovačkom tržištu.

Inače, istraživanja kvalitete QUDAL – QUality meDAL mjere isključivo iskustvo i mišljenje potrošača o tomu – tko na tržištu nudi apsolutno najvišu razinu kvalitete – vrhunsku kvalitetu, odnosno tko je – broj 1.

qudal_bih_hteronet_2

Samo one tvrtke, proizvodi i usluge koje u nekoj od kategorija QUDAL – QUality meDAL istraživanja osvoje prvo mjesto (najveći broj glasova potrošača), mogu nositi prestižnu zlatnu medalju QUDAL – QUality meDAL s pet zvjezdica, za apsolutno najvišu razinu kvalitete.

Ova zlatna medalja i vodeće mjesto u kvaliteti na području BiH, potrošačima olakšava odluku o kupnji jer na ovaj način dobivaju transparentnu i konkretnu informaciju – tko je/što je – najbolje na tržištu. Istraživanje kaže da je čak 74,7 posto bosanskohercegovačkih potrošača reklo da bi radije kupovalo proizvode i usluge sa zlatnom medaljom za kvalitetu QUDAL – QUality meDAL, no ostale.

A upravo su  bh. potrošači sada potvrdili da je kvaliteta ponude koju nudi HT ERONET – vrhunska i apsolutno najbolja, stoga želimo opravdati povjerenje naših korisnika i s ponosom još dugi niz godina nositi naslov – mobilni operater broj 1 u kvaliteti.

3 komentara

  1. Cudo da nije sponzorirani clanak… nije vrijedno komentara…

    Like(3)Dislike(0)
  2. HT ERONET ODUVIJEK I ZAUVIJEK NAJBOLJI

    Like(0)Dislike(8)
  3. Samo sto cjene za stalne brojeve od samog pocetka te mreze drze nenormalnu cjenu za stalne pretplatnike kao i cjena mobitela skuplja bar trcinu nego na trzistu!

    Like(2)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.