Odlučili se na šutnju: Netko pucao na Dragana Čovića?!

Predsjednik HDZ-a BiH i član Predsjedništva Dragan Čović nije želio komentirati informacije da je prije mjesec dana u blizini Čapljine pucano na automobil u kojem se nalazio. No, pojedini izvori tvrde kako je odlučeno da se o svemu šuti.

Naime, banjalučki novinar Slobodan Vaković objavio je kako se prikriva pokušaj atentata na Čovića tvrdeći kako je lider HDZ-a BiH sa suradnicima odlučio ne prijavljivati slučaj.

”Čović je bio sam u automobilu u trenutku kada je na njega pucano iz malokalibarskog oružja. Pogođen je automobil”, tvrdi Vasković u svom tekstu.

Prema njihovim riječima, Čović nije ovaj napad prijavio nijednoj instituciji, već je obavijestio o tome nekolicinu svojih najbližih suradnika.

Zajedno su, navodi izvor, donijeli odluku da se o napadu šuti, da se demantiraju sve informacije o njemu i tako prikrije cijeli slučaj, kao da se nije ni dogodio.

”Moguće je sasvim da su nepoznati napadači imali namjeru da oružanim atakom na Čovića, u kojem on nije ozlijeđen, pošalju određenu poruku/opomenu, ali o čemu, to je u ovom trenutku teško precizirati. Čović se vrlo uplašio i realno je da on točno zna tko stoji iza napada, kao što je realno i da neće o tome reći ni riječi”, tvrdi Vaskovićev u tekstu.

Banjalučki novinar tvrdi kako mu je ova informacija o ”potvrđena iz nekoliko potpuno nezavisnih izvora”.

bljesak.info

7 komentara

 1. Možda poslovni partneri koje je malo zahebao…
  Nije jadna sirotinja.

  Like(3)Dislike(0)
 2. Ma kud postena coeka oooo

  Like(1)Dislike(0)
 3. Dioba ……. tko zna čega sve ??

  Like(0)Dislike(0)
 4. Neko slabo gađa…

  Like(0)Dislike(0)
 5. Dosta je ion jadne sirotinje uzemlju utra dobro ga i davno nije kogod smaka

  Like(1)Dislike(1)
 6. Nisam stajališta da se tako nešto treba riješavat, ali kad nemaš nikakva pravnog instrumenta ni oruđa na pošten način da ovolikog moćnika makneš, u ovakvoj MAFIJAŠKOJ državi ovo je potpuno normalno.
  Kada analiziramo prošlost našeg jadnog Dragana da je bio hitac precizni nebi bilo ljudskih žrtava.

  Like(0)Dislike(0)
 7. neka neka ljudi počeli su se izmeđuse bit

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.