Održana 18. sjednica Općinskog vijeća Grude

Osamnaesta sjednica Općinskog vijeća Grude održana je pod predsjedanjem Draženka Vranješa u utorak, 3. ožujka 2015. godine u Općinskoj vijećnici.

Dnevni red sjednice sastojao se od dvanaest najavljenih i dvije dodane točke dnevnog reda.

Prva točka dnevnog reda Usvajanje izvoda iz zapisnika sa 17. sjednice Općinskog vijeća Grude je usvojena. Zatim su slijedila vijećnička pitanja, koja su većinom bila upućena načelniku Ljubi Grizelju, a ticala su se lokalnih sadržaja. Treća točka dnevnog reda Izvješće o radu Općinskog pravobraniteljstva Grude u 2014. godini nije usvojena, kao ni četvrta točka dnevnog reda Izvješće o radu Općinskog izbornog povjerenstva Grude u 2014. godini. Sljedeća točka dnevnog reda Izvješće o radu Javne ustanove “VRILO” Grude u 2014. godini s Financijskim planom za 2015. godinu usvojena je većinom glasova. Šesta točka dnevnog reda Prijedlog Rješenja o razrješenju ravnateljice Javne ustanove Narodna knjižnica Grude usvojena je jednoglasno, kao i sedma točka dnevnog reda Prijedlog Rješenja o imenovanju v.d. ravnateljice Javne ustanove Narodna knjižnica Grude. Za v.d. ravnateljice imenovana je Snježana Barić. Osma točka dnevnog reda Prijedlog Odluke o raspisivanju javnog natječaja za imenovanje ravnatelja Javne ustanove Narodna knjižnica Grude jednoglasno je usvojena. Većinom glasova je usvojena i deveta točka dnevnog reda Prijedlog Odluke o dopuni Odluke o komunalnoj naknadi. Deseta točka dnevnog reda Prijedlog Rješenja o imenovanju Povjerenstva kojem je zadaća izrada Strategije razvoja općine Grude usvojena je većinom glasova. Većinom glasova usvojena je i jedanaesta točka dnevnog reda Prijedlog Odluke o utvrđivanju javnog interesa u Gospodarskoj zoni Pogana Vlaka. Dvanaesta točka dnevnog reda Prijedlog Zaključka o davanju suglasnosti na Odluku o izmjenama i dopunama Statuta Srednje škole Antuna Branka Šimića Grude jednoglasno je usvojena.

Dodatne dvije točke dnevnog reda, prijedlog ovlaštenja načelnika za predstavljane općine u slučaju Hercegovačke banke jednoglasno je usvojen kao i zadnja točka dnevnog reda, proglašenje javnog interesa na dionici lokalne ceste Sovići – Krenica, čime je zaključena 18. sjednica Općinskog vijeća Grude.

DSCI4102 DSCI4106grude.info

12 komentara

 1. ima li išta nova za invalidnine ?je li helez smjenjen to mene zanima jer sam osta bez jedinog prihoda.

  Like(0)Dislike(2)
 2. Je li istina da su se Dražen Vranješ i Ante Kolobarić za vratove povatali

  Like(5)Dislike(0)
 3. Cesta Krenica_ Sovici hahaha ma kakva cesta
  Prija ce u Krenici prokljucat nafta nego napravite to malo puta.
  Vozikaju nase snaje po 20 km na kavicu u Grude a vako bi mogle u batama pjesice.

  Like(2)Dislike(0)
 4. ima se moze se “jana” se pije …

  Like(0)Dislike(0)
 5. Puna podrška Draženu.

  Like(2)Dislike(2)
 6. Jeste nas brate informirali. Vjećnička pitanja uglavnom su se ticala lokalnih sadržaja. Sedma točka jednoglasno usvojena. Osma nije usvojena. Izvješće usvojeno. Povjerenstvo imenovano. Eto sad narod zna što je bilo na sjednici. Titini novinari nisu vam do koljena.

  Like(10)Dislike(1)
 7. u općini se dile pare a piše se da se asfaltira po drinovcim sve ima projekat debljinu asfalta garanciju i rok završetka i to tri ceste prošle godine.centrala radi grude centar se gradi

  Like(0)Dislike(0)
 8. Puna podrska Anti!

  Like(1)Dislike(0)
 9. Ne daj se Ante, svi smo zate!

  Like(2)Dislike(0)
 10. Hoce li biti zaposlenja u komunalnom po kancelarijama?Da pridam molbu.tu netriba skola samo ko ima rodbinsku vezu.

  Like(2)Dislike(0)
 11. lopov nad lopovom

  Like(1)Dislike(0)
 12. U komunalnom mores dobit posa ako imas dobru guzicu

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.