Općinsko vijeće Grude održalo je 5. sjednicu 29. ožujka 2017. godine. Dnevni red, od 27  točke dnevnog reda, dostavljen u materijalima jednoglasno je usvojen. Svi predloženi akti su usvojeni.

Nakon glasovanja, jednoglasno su usvojena Izvješća o radu Općinskog načelnika u 2016. godini i Izvješće o izvršenju Proračuna općine Grude u 2016. godini.

Jednoglasno su usvojena Izvješća o radu u 2016. godini: Narodne knjižnice Grude, Osnovnih škola općine Grude, Osnovne glazbene škole Grude i Srednje škole Grude.

Izvješća o radu u 2016. godini: Crvenog križa Grude, Vatrogasnog društva Grude, Dragovoljnog vatrogasnog društva Gorica i EKO Udruge Kadulja Grude, jednoglasno su usvojena.

Također su jednoglasno su usvojena Izvješća o radu u 2016. Godini: Hrvatskog nogometnog kluba „Grude“, Grude, Hrvatskog nogometnog kluba „Drinovci“ Drinovci, Košarkaškog kluba „Grude“ Grude, Hrvatskog ženskog rukometnog kluba „Grude“ Grude i Društva Grudske mažoretkinje Grude.

Nakon glasovanja, jednoglasno su usvojena Izvješća o radu Udruga stradalnika proisteklih iz Domovinskog rata Grude u 2016. godini.

Srednjoj školi Antuna Branka Šimića Grude dana je suglasnost za uvođenje novog zanimanja-geodetski tehničar u 2017./2018. godini.

Silvio Bogut je jednoglasno razriješen dužnosti člana u Odboru za reviziju JP KOMUNALNO d.o.o. Grude, zbog podnošenja ostavke.

Cmilja Šimunović, iz Gruda, ponovno je imenovana za ravnateljicu Dječjeg vrtića Grude na mandatno razdoblje od četiri godine.

12 COMMENTS

  1. Znači što se tiče vrtića opet ništa.. Dotična gospođa kao figura sijedi i prima plaću a vrtić ništa se neće promijeniti…

  2. Pa sto če zaboravljeni branitelji na opć vijeću. Na vijeću su samo firme i udruge koje su na općinskim jaslama a zab branitelji put Germany,ili sadit smilje.

  3. infopp, ti si to dobro zapamtio. Jer ni tvoj ćale nije imao škole, a imao je onu crvenu knjižicu i sve vas – male crvene postavio na noge za obranu naše samoupravne otadžbine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here