Odzvonilo alkoholiziranim vozačima: U Hercegovinu stigao moderni etilometar

Policijska postaja Čapljina postala je vlasnik izuzetno kvalitetnog i modernog uređaja za mjerenje razine alkohola u krvi. Radi se o etilometru Alcoquant 6020 Plus, njemačkog proizvođača Envitec Wismar.

Navedeni uređaj, sa pripadajućom dodatnom opremom, dar je Croatia osiguranja.

Zapovjednik Policijske postaje Čapljina Anđelko Buljubašić od predstavnika Croatia osiguranja preuzeo je ovu vrijednu donaciju, zahvalivši se na pomoći i dobroj volji da se zajedničkim snagama pridonese poboljšanju stanja u sigurnosti u prometu.

”Želimo Policijskoj postaji Čapljina mnogo uspjeha u suzbijanju zloupotrebe alkohola, a sve u cilju preventivnog djelovanja u jačanju sigurnosti u prometu, na opću dobrobit zajednice”, poručili su iz Croatia osiguranja.

Potrebno je napomenuti da ovaj model etilometra posjeduje odobrenje tipa koje je izdano od Instituta za mjeriteljstvo BiH, tako da su svi izmjereni rezultati priznati pred Sudom u BiH.

bljesak.info

3 komentara

 1. Kad ce odzvoniti alkoholiziranim policajcima?

  Like(5)Dislike(0)
 2. A isukrstati pa sad kud oni da krenu a tu je sad i velik broj nezaposlenih a najgore sto dase desi nakon sto svi otrijeznese doce do velikih socijalni previranja kad progledaju u kakvoj drzavi zive

  Like(2)Dislike(0)
 3. suzbijanju zloupotrebe alkohola!!!!!!!?????????
  Još nisam čuo da se “karlovačka” može zloupotrebit.

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.