Ona bi vodila Vrgorac: Ja i u politici želim zabijati golove…

Studentica, sportašica, zaljubljenica u modu, ali i najmlađa kandidatkinja za gradonačelnicu u povijesti Republike Hrvatske.

Sve je to mlada Valentina Grbavac (19) iz Vrgorca koja je odlučila pomrsiti račune dosadašnjem najmlađem gradonačelniku Anti Praniću (29) i uključiti se u utrku za gradonačelničku fotelju u svom gradu. Inače rodom iz susjedne BiH pa se već našla i na udaru kritika da je “fiktivna Vrgorčanka”.

Hercegovka sam i toga se sramit neću, ali sam prije svega ponosna Hrvatica. Deset godina živim u Vrgorcu, a ovdje sam završila i osnovnu i srednju školu. Obrazovanje sam nastavila u Splitu jer je to najbliži grad koji ima sveučilište, a sutra želim svojim stečenim znanjem doprinositi Hrvatskoj i Vrgorcu – poručuje Valentina.

U političku arenu uključila se, kaže, jer je bila razočarana beznađem svojih vršnjaka.

– Vjerujem da mogu pridonijeti svome gradu više nego oni kojima smo 20 godina davali povjerenje da upravljaju Vrgorcem – kaže mlada Vrgorčanka koja je političku karijeru započela nedavno. Postala je predsjednicom mladeži HSP AS Splitsko- dalmatinske županije.

U stranci Valentinu opisuju kao marljivu, upornu i odlučnu mladu djevojku. Iako je do sada na politiku gledala kao na hobi uz studij, očito su lokalni izbori pobudili želju da se u nju aktivnije uključi. Za sebe kaže kako nije tipična djevojka. Studira na smjeru brodske elektrotehnike i informatike, igra i nogomet na poziciji stopera u ŽNK Sloga iz Ljubuškog u BiH.

24sata.hr

3 komentara

  1. Ma bravo,trebaju nam mladi i perspektivni ljudi

    Like(6)Dislike(2)
  2. Ja bih joj rado asistirao.

    Like(1)Dislike(4)
  3. ja živim 3 miseca u njemačkoj i želim voditi berlin a i dobro zabijam brokve na baušteli samo me malo jeb…naglasak njemački…

    Like(4)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.