Općini Grude 137.100,00 KM za sufinanciranje prijevoza učenika

Danas je u Širokom Brijegu, u zgradi Vlade Županije Zapadnohercegovačke, upriličeno potpisivanje Ugovora o dodjeli sredstava za sufinanciranje prijevoza učenika između Vlade Županije Zapadnohercegovačke i gradonačelnika Grada Široki Brijeg, te načelnika općina Ljubuški, Grude  i Posušje.
Ugovor su potpisali: u ime Vlade Županije Zapadnohercegovačke predsjednik Zdenko Ćosić, u ime Grada Širokog Brijega gradonačelnik Miro Kraljević, u ime Općine Ljubuški načelnik Općine Nevenko Barbarić, u ime Općine Grude načelnik Općine Ljubo Grizelj te u ime Općine Posušje pomoćnik načelnika za opću upravu i društvene djelatnosti Ivanka Arapović Galić.
Vlada Županije Zapadnohercegovačke sufinancirat će prijevoz učenika u ukupnom iznosu od 800.000,00 KM, s tim da će se plaćanje obaviti u tri obroka, i to: u lipnju prvi obrok, u kolovozu drugi obrok te u listopadu 2016. godine treći obrok otplate navedenih sredstava. Iznos sredstava koji će biti dodijeljen gradu i općinama određen je na temelju broja učenika osmih razreda osnovnih škola, tako da će Gradu Široki Brijeg biti dodijeljena sredstva u ukupnom iznosu od 251.601,00 KM; Općini Ljubuški u iznosu od 216.949,00 KM; Općini Posušje u iznosu od 194.350,00 KM te Općini Grude u iznosu od 137.100,00 KM.

6 komentara

 1. A kome ide tih 7.100 km?
  Tko će njih ukrasti?

  Like(1)Dislike(1)
 2. Za Grude Online

  Ne znam tko će ako ne Vi skrenut pozornost na suludo trošenje naših novaca za ovu kredu kojom crtaju po cesti? Dio što je jučer crtan, već se pobrisao(uslikajte dok još možete), a ni kiša nije pala. 🙂

  Like(6)Dislike(0)
 3. Dakako bi “Signalizacija” poslovala u plusu da ne štedi na materijalu..

  Like(1)Dislike(0)
 4. Uspi vode i boji duze bi trajala da obojis jupolom

  Like(0)Dislike(0)
 5. Kome toliki novci

  Like(0)Dislike(0)
 6. Početak i kraj!

  Računica je ok, samo nitko nekaže otkud taj novac i hoće li mojoj djeci bit mjesečna karta do škole ubuduće jeftinija ili nedaj Bože onakva kao prema Imotskom–0 kuna?

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.