Organiziran odlazak na utakmicu Hrvatska – Grčka iz svih gradova Herceg-Bosne

Udruga navijača Hrvatske nogometne reprezentacije “Uvijek vjerni – Herceg Bosna” 9. studenoga za svoje članove organizira odlazak autobusom u Zagreb na utakmicu Hrvatska – Grčka. Kako navode iz Udruge, prijevoz će biti organiziran iz svih gradova Herceg-Bosne.

Polazak autobusima je u ranim jutarnjim satima u četvrtak 9. studenoga 2017. Putuje se najbržom rutom i autocestom. Po dolasku u Zagreb slijedi druženje s navijačima u središtu grada kod kafića Cosmopolitan u Bogovićevoj ulici. Nakon toga navijači će krenuti prema Maksimiru i poslije utakmice slijedi povratak autobusima.

Prijave za ulaznice i putovanje na utakmicu protiv Grčke u Zagreb su do subote 4. studenoga, do 21 sata. Broj mjesta je ograničen.

“Molimo članove i navijače da se jave svojim povjerenicima ili na stranicu uvijekvjerni.info, mail [email protected] i tel: 063 670 035 i 063 413 464. Također, još jednom napominjemo da se odlukom FIFA-e i nacionalnih saveza odustalo od odlaska gostujućih navijača i hrvatski navijači neće imati pravo na kupovinu ulaznica u Grčkoj niti ćemo organizirati gostovanje”, navode iz Udruge navijača “Uvijek vjerni – Herceg-Bosna”.

Obavijest za članove koji idu u Zagreb na utakmicu u svom aranžmanu

Okupljanje za članove će biti u caffe bar-u “Cosmopolitan” na križanju Bogovićeve i Gajeve ulice u 12 sati, a dobrodošli ste i ako dođete ranije. Ukoliko nekome treba osigurati smještaj u gradu, slobodno se javite na telefon: 098 919 34 00 – Damir.

“Veselimo se Vašem dolasku i očekujemo glasnu i primjerenu podršku hrvatskoj reprezentaciji”, navodi se u priopćenju Udruge navijača “Uvijek vjerni – Herceg-Bosna”.

11 komentara

 1. Jeste li vi normalni i ovako se iseljavamo neka vam samo jedan autobus ostane radit u Grčkoj nestat će nas.

  Like(2)Dislike(8)
 2. Stižemooo i nadamo se uvjerljivom rezultatu Bog i Hrvati!!!

  Like(9)Dislike(3)
 3. Mujo glupane u Zagreb se ide☺️

  Like(6)Dislike(0)
 4. Ko je bbb sovici????? Totalna nepoznanica…

  Like(0)Dislike(1)
 5. Za oluju,pa to i je ‘bit’ mi odemo bodrimo svoju momčad i lipo se provedemo i družimo,a ne ko neki npr.kad idu u Split stave na vozilo po 5 zastava 25 šalova da svatko zna da oni idu hahaha isto maškare……al eto o ukusima ne bih. Bog i Hrvati!!!

  Like(6)Dislike(0)
 6. Bravo BBB to je to,sve su to indijanci i mora se znati da su isli ako se ne zna ko da i nisu isli.

  Like(1)Dislike(0)
 7. BBB SOVICI I GRUDE NE POSTOJE!

  Like(1)Dislike(2)
 8. Bravo momci!Samo tako uvijek smo bili složni kad je bilo najteže.ZDS

  Like(0)Dislike(0)
 9. Bogati tko su BBB sovici,idemo u Rusiju

  Like(0)Dislike(0)
 10. Vazno je da ti postojis i tipkas gluposti i krijes se iza laznih profila.

  Like(2)Dislike(0)
 11. Iznad svih HRVATSKA

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.