Otvoren 16. Mediteran Film Festival u Širokom Brijegu

Sinoć je u kinu Borak u Širokom Brijegu, dokumentarnim filmom iz konkurencije dugometražnih, ‘Kreator džungle’ otvoreno 16. izdanje Mediteran Film Festivala.

Na ceremoniji otvaranja prikazan je i film iz MFF radionice, koji su posljednjih tjedana pod vodstvom Lucy Eagleson i Tylera Gundersona, u Širokom Brijegu snimili srednjoškolci polaznici ovih radionica zajedno s kolegama iz Amerike.

Sveukupno, na ovogodišnjem MFF-u bit će prikazano 17 filmova u konkurenciji, deset animiranih ostvarenja s prijateljskog festivala NAFF te pet filmova iz programa ‘Domaćih autora’. Organizatori s ponosom ističu i program ‘Open air Cinema’ u kojem će na festivalskom trgu u središtu Širokog Brijega biti prikazana dva igrana filma.

Ispred HT Eroneta, generalnog sponzora Mediteran Film Festivala, na ceremoniji otvaranja prisutnima se obratio Tomislav Ruk, član Uprave za nepokretnu mrežu istaknuvši:

„U HT Eronetu svakako prepoznajemo entuzijazam, vrijedan i predan rad te tako već dugi niz godina podržavamo festival. Zaista je zadovoljstvo raditi s ovakvim organizatorima koji svake godine festival organiziraju na jako visokoj razini, a naš je odnos tijekom godina prerastao u partnerski i prijateljski. Upućujem čestitke svima koji su sudjelovali u pripremi i realizaciji  16. Mediteran Film Festivala i naravno želim puno uspjeha i ovogodišnjem izdanju.“

MFF otvorenje MFF otvorenje1 MFF otvorenje2

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.