Ovako se slavi diploma: Došao u Mustangu i pratnji djevojaka (VIDEO)

Promocija je veliki dan u životu svakog studenta. To je potvrdio i novopečeni bakalar Fakulteta strojarstva i brodogradnje u Zagreb, Toni Barić koji je danas u stilu velikih holivudskih zvijezdi došao na podjelu diploma, javlja Srednja.hr.

Pred fakultet je stigao u luksuznom Ford Mustangu ( nije poznato je li uistinu njegov ili ga je iznajmio za ovu priliku), a dočekalo ga je mnoštvo znateželjnih studenata . Crvenim tepihom postavljenim pred sam ulaz u zgradu FSB-a prošetao je u pratnji dviju zgodnih, oskudno odjevenih djevojaka – plavuše i crnke. Okupljeno mnoštvo počastilo ga je pljeskom i uzvicima, baš kako i priliči zvijezdama.

Popevši se na vrh stepenica, Barić se okrenuo prema prisutnima i počastio ih motivacijskim govorom koji će mnogi još dugo pamtiti.

– Postoje dva najvažnija dana u čovjekovom životu, prvi dan je kad ste se rodili, a drugi kada ste shvatili zašto. Vi ste se rodili da stvarate, a da biste počeli stvarati za to vam je potreban alat. Taj alat pronaći ćete ovdje. Put do tog alata nije ni brz ni jednostavan. Često usporediv s usponom na najviše planine svijeta. Nakon određene nadmorske visine, ne postoje normalni životni uvjeti i trebat će vam iznimna upornost i snaga da biste došli do visine gdje vam se nalazi taj alat. Ali kad to ostvarite više vas nijedna ovozemaljska sila neće moći zaustaviti. Može vam se samo skloniti s puta jer vi ste neuništivi i besprijekorni, vi ste iznad svih. Vi ste FSB! – rekao je mladić i zaslužio još jedan veliki pljesak.

Ako je ovako proslavio prvostupničku diplomu, zasigurno za onu magistra sprema još veći spektakl.

#ruganje #IznadSvih #FSB

Posted by Medeni Kolačić on 23. listopad 2015

Gospodine, svaka ti cast

Posted by Martin Vugić on 23. listopad 2015

 

5 komentara

 1. Hercegovci su 9. Svjetsko čudo.

  Like(1)Dislike(0)
 2. Prd prd,ser ser,kak kak…nidje veze

  Like(1)Dislike(0)
 3. Sernen se na njega i cacin mu auto.
  Ovi sto ga slusaju su bas idi.ti.

  Like(3)Dislike(0)
 4. Marsh isprdak.

  Like(1)Dislike(0)
 5. Zadarsko go.no.

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.