Ovo su najsramotniji selfieji ikad objavljeni na internetu

Umjetnost savršenog selfieja znači puno pokušaja i pogrešaka. Iako ima onih koji razmišljaju o selfiejima kao dokazu mentalne bolesti i narcizma, tu su i drugi koji vjeruju je selfie dokaz da netko tko živi savršeni život. Proizvođači mobitela čak su i konstruirali svoje proizvode da postoje prednje kamere, a time i promiču popularnost selfieja.

S kamerom s prednje strane postoji još bolja kontrola nad krajnjim rezultatom zato jer vidimo što radimo, prenosi net.hr. 
Postizanje savršenog selfieja postalo je takav fenomen da ljudi imaju čak pišu i ozbiljne “članke” ili snimaju videa kako bi pomogli ljudima koji nemaju blage veze u čemu je fora.

Savjeti kao što su položaj glave, svjetlo, šminka i odjeća, svi doprinosi da selfie dobije tisuće lajkova i nekog može učiniti starletom društvenih medija.

Ali ponekad stvari ne idu prema planu, a ponekad se požuri s njihovom objavom može prije nego je otkriven glavni nedostatak.
Bilo da je tiječ o nečemu pozadini, u odjeći ili tek pukom odrazu u ogledalu, selfie može poći krivo na bezbroj načina.

U ovom videu predstavljeni su najsramotniji selfieji koji su ikad objavljeni na internetu. Oni mogu poslužiti kao sjajna pouka svima kada je riječ o tome što se smije, a što ne.

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.