Petar Grašo priprema veliki glazbeni spektakl u Mostaru!

Miljenik publike, kantautor velike emocije, pjevač za kojega je prošla godina bila više nego uspješna u četvrtak 23.3.2017. nastupa u velikoj dvorani Herceg Stjepan Kosača.

Apsolutni pobjednik 55. Splitskog festivala zapjevat će sa mostarskom publikom stare, a i nove hitove.

“Ovim koncertom Grašo će obilježiti 20 godina karijere što je bio odličan povod za organizaranje istog. Koncert dugo čekaju i Petar, ali i njegovi fanovi, jer ga dugo nije bilo u Mostaru”, rekli suorganizatori koncerta.

 

Prošla godina zasigurno je obilježila veliki povratak Petra Graše kojega je publika dugo čekala, a nakon rasprodanih koncerata po regiji ne sumnjamo da će i mostarska publika uživati u njegovim emotivnim uspješnicama.

Ulaznice je moguće kupiti na blagajni Herceg Stjepan Kosače po cijeni 20KM i 25KM(VIP) od 20.2.2017. godine.

Petar Grašo održat će 23.3.2017. solistički koncert u Herceg Stjepan Kosači u Mostaru. Bit će to, nakon dosta vremena, novi susret ovog popularnog Splićanina s mostarkom publikom.

“Ovaj koncert dugo čekaju i Petar, ali i njegovi fanovi, jer ga dugo nije bilo u Mostaru”, rekli su za Bljesak.info organizatori koncerta.

Grašo je nakon poduže diskografske pauze objavio pjesmu “Moje zlato”,“Srce za vodiča” i “Ne znan za se”, koje su vrlo slušane u BiH i regiji.

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.