Petra Prlić iz Sovića osvojila drugo mjesto na natjecanju “Kulturna baština moga kraja”

Natjecanje u izradi likovnih radova “Kulturna baština moga kraja” održano je 17. ožujka 2015. godine u Osnovnoj školi Ivane Brlić Mažuranić Ljubuški.

Na samom početku natjecanja, sve nazočne, pozdravila je ravnateljica škole Brigita Vasilj i obratila se s par prigodnih riječi dobrodošlice, a u ime Ministarstva obrazovanja kulture i športa Županije Zapadnohercegovačke pomoćnik ministrice za obrazovanje i znanost Mario Mikulić, te proglasio izložbu otvorenom.

Potporu natjecateljima svojom prisutnošću dali su ravnatelji i nastavnici osnovnih škola koji su sudjelovali na samom natjecanju.

U školskoj dvorani bili su postavljeni panoi s likovnim radovima, svaka škola koja je sudjelovala u natjecanju uredila je svoj pano s tri do četiri najbolja rada kojim je predstavljala svoju školu.

Radove je ocjenjivalo stručno povjerenstvo u sastavu: fra Vendelin Karačić, mr. Tihomir Glavaš i akad. graf. Ante Vican. Povjerenstvo je pregledalo likovne radove i odabralo tri rada i to:

Prvo mjesto osvojila je Matija Ćurdo, učenica Osnovne škole Ante Brune Bušića Rakitno.
Drugo mjesto osvojila je Petra Prlić, učenica Osnovne škole fra Stipana Vrljića Sovići.
Treće mjesto osvojio je Ivan Kapular, učenik Osnovne škole Ivana Mažuranića Posušje.

Dobitnicima su uručene prigodne nagrade. Iduće natjecanje “Kulturna baština moga kraja” održat će se u Osnovnoj školi Ante Brune Bušića Rakitno.

phoca_thumb_l_imag0321 phoca_thumb_l_imag0322 phoca_thumb_l_imag0323 phoca_thumb_l_imag0324 phoca_thumb_l_imag0325 phoca_thumb_l_imag0326 phoca_thumb_l_imag0327 phoca_thumb_l_imag0328 phoca_thumb_l_imag0329 phoca_thumb_l_imag0330 phoca_thumb_l_imag0331 phoca_thumb_l_imag0332 phoca_thumb_l_imag0333 phoca_thumb_l_imag0334 phoca_thumb_l_imag0339 phoca_thumb_l_imag0340

mozks-zzh.com

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.