Pika Kartica – novi partner HT ERONET-a

Povodom novoga partnerstva između HT ERONET-a i Pika Kartice, danas je u Mepas Mallu u Mostaru priređena konferencija za novinare. O partnerstvu koje će kupcima donijeti nove pogodnosti, govorili su član Uprave i izvršni direktor za nepokretnu mrežu HT ERONET-a Tomislav Ruk i direktor Super Kartice d.o.o. Sarajevo Boris Barić.

„U ovo partnerstvo istinski vjerujemo i nadamo se da ćemo, i na ovaj način, ostvariti još bolji kontakt s našim korisnicima i dodatno im pokazati da nam je njihovo zadovoljstvo – na prvome mjestu. Samo zadovoljan korisnik je – i lojalan korisnik i HT ERONET svim svojim novim poslovnim potezima i partnerstvima upravo nastoji podići svoju uslugu na višu razinu i time opravdati povjerenje svojih korisnika. Nadamo se da je ovaj današnji event samo početak poslovne suradnje s našim novim partnerom i da će ubuduće donijeti i neke zajedničke projekte. A kada se zajedno, na jednom mjestu, u misiji društvene odgovornosti i zadovoljstva korisnika nađu – najbolji mobilni operater u BiH, što je pokazalo nedavno istraživanje, i Pika Kartica, onda je uspjeh zajamčen“, kazao je Ruk.

„Pika Kartica program lojalnosti je najveći koalicijski loyalty program u Bosni i Hercegovini i u ovom trenutku ima više od 450.000 korisnika. Uz novog partnera iz područja telekomunikacija, korisnicima želimo ponuditi dodatne usluge i mogućnost sakupljanja bodova i u ovom segmentu“, istaknuo je direktor Super Kartice Boris Barić.

Što ovo partnerstvo, konkretno, za korisnika znači?

Svi učlanjeni !hej korisnici Pika kluba će za svaku nadoplatu svog !hej broja ostvarivati bodove na svojoj Pika Kartici. Za svakih nadoplaćenih 1 KM korisnik dobiva 1 bod na Pika Kartici. U bodovanje spadaju sve nadoplate !hej računa koje produljuju trajanje !hej računa a koje su ostvarene preko svih distributera odnosno prodajnih kanala.

Ako !hej korisnik član Pika kluba tijekom jednog tromjesečja ostvari ukupan iznos nadoplata jednak ili veći od 30 KM, po isteku tromjesečja korisniku se, automatski, na njegov !hej račun uplaćuje 2 posto od ukupnog iznosa nadoplata za to tromjesečje.

IMG_9237 IMG_9250 IMG_9255 IMG_9275 IMG_9310 IMG_9315 IMG_9325 IMG_9327 IMG_9329

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.