Plakati na ulicama: Mostarci poručili kako ne žele pokrivene žene

”Fuck Off” poruka je koja je osvanula na mostarskim ulicama kojojm se poručuje pokrivenim ženama kako nisu dobrodošle u grad na Neretvi.

Naime, posljednjih mjeseci među turistima dominiraju žene pod nikabima, hidžabima i burkama, a nakon što su molile na hodnicima trgovačkih centara njihova pojava naišla je na negodovanje u javnosti. Jedni govore kako nemaju ništa protiv njih, ali da bi svoje vjerske obrede ipak trebali ostaviti za sebe, a ne za javni prostor.

Drugi, pak, kao i spomenuti plakati, kažu kako ih baš i ne žele vidjeti u svojim gradovima.

fuckoffmostar

S druge strane, mjesecima već se vode polemike o arapskim investitorima koji grade naselja po BiH, a njihovim kritičarima spočitavaju da im smetaju bogati ljudi s istoka i pitaju ih kako bi se onda ponašali prema izbjeglicama.

Inače, postoji razlika u spomenutim odjevnim predmetima. Hidžab pokriva sve osim lica, šaka i stopala, žena pod nikabom može otkriti ruke i oči, a burka pokriva cijelu ženu i ima samo mrežicu za oči.

bljesak.info

8 komentara

 1. Goni bandu preko izvoraa!

  Like(5)Dislike(0)
 2. Zna se di je tome mjesto,prije rata ko se pokrivao,ove promjene nikom ovde nisu dobro dosle.Pa i prije je bilo posteni muslimana i nikome nisu smetali.Ovo je po meni negativna reklama a najvise stete ce imati muslimani u B i H.

  Like(0)Dislike(0)
 3. Nije mi jasno šta traže te ninđe po Hercegovini, A još mi je nejasnije zašto Policija na ulici ne legitimira te osobe pogleda dokumente i zamoli da na trenutak skinu plahtu sa glave da se uvjere da je to ista osoba. A što se tiče plakata po Mostaru neznam jesu li ijedan zaljepili na Mepas

  Like(6)Dislike(1)
 4. Još malo počet će i Deve uvodit u trgovački centar

  Like(5)Dislike(0)
 5. Jeste li vi sigurni da su sve žene što su pokrivene imao sam iskustvo i vidio brkatog muškarca kojeg sam naj prije primjetio po muškom satu na ruci i pratio ponašanje jedno vrima kad su me skužili da ih pratim počeli se okupljat i nestali s nekim kombijem federalni tablica a sve se odvijalo u Fisu u Vitezu

  Like(4)Dislike(0)
 6. Triba to po Hiterovoj metodi ko se god pokriva i klanja po ulicama snjim u peć

  Like(2)Dislike(0)
 7. Točno???
  Hitlerova metoda

  Like(2)Dislike(0)
 8. hitlera je bog posla samo budale Englezi i ameri nisu prihvatili njegovu ideju,jesu samo 72godine prekasno!

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.