PLENKOVIĆ: “Budalić je odradio sjajnu kampanju i ostvario izvrstan rezultat u prvom krugu – uvjeren sam u njegovu pobjedu u nedjelju”

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske i Hrvatske demokratske zajednice Andrej Plenković danas je, prilikom posjeta Imotskom, izrazio uvjerenje da će Imoćani u velikoj većini podržati HDZ-ova kandidata za gradonačelnika Ivana Budalića. “Zadovoljstvo mi je danas u Imotskom dati potporu našem kandidatu Ivanu budaliću koji je ostvario izvrstan rezultat u prvome krugu. Siguran sam da će velika većina Imoćanki i Imoćana dati potporu Ivanu za njegov program, za budućnost, za razvoj Imotskoga, za infrastukturu, gospodarstvo, poljoprivredu i sve teme koje su na dnevnom redu imotske budućnosti”, kazao je Plenković, posebno pohvalivši Budalićevu kampanju.

Ivan Budalić kazao je kako je ovo još jedan dokaz kako će vertikala HDZ-ove vlasti u Imotskom, županiji i na državnoj razini itekako dobro funkcionirati i polučiti rezultate. “U predsjedniku Vlade Plenkoviću Imotski ima istinskoga prijatelja i partnera. On izuzetno dobro poznaje situaciju u gradu i spreman nam je pomoći u realizaciji projekata koje ćemo mu, nakon pobjede u nedjelju, predstaviti u Zagrebu”, kazao je Budalić.

HDZ-ov kandidat za župana Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban također je izrazio zadovoljstvo odrađenom kampanjom, a prisjetio se i nekih konkretnih mjera koje su poduzete. “Na samom početku kampanje posjetio sam Imotsku krajinu i Vrgorac čiji su poljoprivrednici oštećeni nedavnim mrazom. Tada sam obećao kako ću učiniti sve da se pomogne tim vrijednim ljudima i proglasi elementarna nepogoda te da uredba ministarstva ide u tom smjeru da se obeštećenje tim vrijednim ljudima barem udvostruči u odnosu na ono do sada. Svjedoci ste kako je župan prekjučer proglasio elementarnu nepogodu na ovim područjima, a kako sam i obećao, posjetila nas je i državna tajnica Ministarstva poljoprivrede Marija Vučković. To je znak vjerodostojnosti, a sutra ću tako nastaviti raditi i kao vaš župan”, izjavio je Boban.

2 komentara

  1. Budalić se bori protiv Kukavice, nije zajebancija1

    Like(1)Dislike(0)
  2. OBEĆANJE LUDOM RADOVANJE I TAKO 25 GODINA MOJI IMOĆANI NEK SAMO VRATE U IMOTSKI ŠTO SU ODNILI,,RODILIŠTE,SUD,POREZNA UPRAVA..GADLJIVO I OPET IMAJU OBRAZA DOĆI I OBEĆAVATI,DRUGI ZASLUŽUJU BAR ŠANSU JER NEMOGU NAPRAVIT GORE OD OVOGA AKO NIŠTA NE NAPRAVE OPET SMO NA ISTOME BAR SMO IM DALI ŠANSU I POKAZALI DA NISMO OVCE…

    Like(2)Dislike(3)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.