Plenković: Pomoći ćemo u rješavanju financijskih problema SKB Mostar

Hrvatski premijer Andrej Plenković posjetio je u srijedu Sveučilišnu kliničku bolnicu (SKB) Mostar gdje je izjavio kako se nada da će Vlada Republike Hrvatske iznaći način kako da pomogne u rješavanju financijskih problema te zdravstvene ustanove.

– Vjerujem da ćemo u okviru naše šire suradnje i potpore naći načina da pomognemo rješavanju određenih financijskih pitanja – ustvrdio je Plenković. Hrvatski premijer čestitao je domaćinima na uspješnom vođenju Medicinskog fakulteta, kao i na “kontinuiranom inzistiranju na izvrsnosti, stručnosti i pružanju kvalitetne zdravstvene zaštite u Mostaru”.

Ravnatelj SKB-a Mostar Ante Kvesić kazao je kako su premijera Hrvatske upoznali s problemima s kojima se suočavaju i koje sami ne mogu riješiti te dodao kako u tom smislu očekuju pomoć Vlade Republike Hrvatske.

– Vjerujem da je premijer dobro razumio naše probleme te da ćemo imati njegovu potporu i u idućem razdoblju – dodao je Kvesić. Današnjim obilaskom SKB-a Mostar hrvatski premijer Andrej Plenković završio je dvodnevnu posjetu Bosni i Hercegovini.

2 komentara

  1. A sta ce kvesil lopov a on je i pokra

    Like(0)Dislike(2)
  2. Nek mu zarobe imovinu pa nek vrati dugove.

    Like(0)Dislike(1)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.