Po Hercegovini haraju naoružani razbojnici: U dva sata opljačkane dvije benzinske crpke

U subotu, 6. kolovoza, oko 23.45 sati, na benzinskoj crpki Delta Oil, koja se nalazi na cesti M-17, u mjestu Dubišnica, izvršeno je razbojstvo od dvije nepoznate maskirane osobe uz uporabu automatske puške i pištolja.

Razbojnici su iz vatrenog oružja ranili u predjelu noga vlasnika benzinske crpke T.B., nakon čega su otuđili novac, te vozilom marke Hyundai Tucson, koje su na benzinskoj crpki otuđili od J.K. pobjegli u smjeru Mostara.

U noći sa subote na nedjelju oko 1.40 sati, dvije maskirane osobe izvršile su razbojstvo u mjestu Međugorje, na benzinskoj crpki OIL.

Jedna od navedenih osoba imala je automatsku pušku kalašnjikov, a druga pištolj iz kojega je ispaljen hitac u zid, nakon čega su razbojnici uzeli novac, te se vozilom Hyundai, crne boje, udaljili u smjeru Čapljine.

Sa slučajevima je upoznat nadležni tužitelj, policija je obavila očevid, a prema priopćenju iz županijske policije, poduzete su sve potrebne mjere.

T.B. je vozilom Hitne pomoći DZ Jablanica prevezen u bolnicu Mostar.

Zanimljivo kako su razbojnici u oba slučaja koristili identično oružje, a ukradeni se automobil spominje i u drugoj pljački, zabilježenoj 70 kilometara dalje u razmaku od malo manje od dva sata.

Bljesak.info 

3 komentara

 1. debeli ministar Boras

  Neke dođu u moju Županiju!

  Like(1)Dislike(1)
 2. Svaka čast momcima triba to tako

  Like(1)Dislike(0)
 3. Ma nek dodu u posušje….meni nemore sacme nestat…a i streljiva za kalašnjikov

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.