Počela isplata poticaja za poljoprivredu

Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, s obzirom na najave organiziranja prosvjeda pojedinih udruženja poljoprivrednika, obavještava poljoprivredne proizvođače da je jučer počela isplata poticaja za poljoprivredu po Programu novčanih podrški u poljoprivredi i ruralnom razvoju za 2016. godinu i isplaćeno je 1.600.000 KM. 

Obavještavaju se poljoprivredni proizvođači da su operativnim planom proračuna Federacije BiH za svibanj na raspolaganju sredstva za poticaje u poljoprivredi od 7.900.000 KM. 

Radi rješavanja naslijeđenih dugovanja, stabilizacije stanja i daljeg jačanja poljoprivredne proizvodnje, u pripremi je i tematska sjednica Vlade Federacije BiH o stanju u poljoprivredi, priopćeno je danas iz  Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva.

6 komentara

 1. tko ce dobit poticaje, onaj tko na njivi radi cijeli zivot, ili tko na balkonu nema ni paradajiz niti zna sto je susa ovca? ali ce uspjesno skupit papire da sve ima,jer kod nas je papir najvazniji a koga briga stvarnost !

  Like(8)Dislike(0)
 2. Tako je brate štacemo mi dobit sto imamo i radimo po njivama i sto drzimo stoku otoga nema nista

  Like(1)Dislike(0)
 3. Poticaj samo za juftu i frenkija jedini pravi poljoprivrednici

  Like(0)Dislike(0)
 4. Kada ce nami dati srestva za stoku

  Like(0)Dislike(0)
 5. Jebo vas pero sta ste zabranili komentare za najpozeljnijeg poslodavca

  Like(0)Dislike(0)
 6. sta se bunite uvijek mozete u violeti raditi besplatno kao pripravnici trebate biti zadovoljni sto ima posla !

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.