POČELA NOVA BORBA ZA EIFFELOV TORANJ Hrvatska uvjerljivo vodi ispred Portugala!

Nakon što smo u prošloj borbi hashtagovima bili na korak do pobjede, hrvatski navijači dobili su novu priliku obojati Eiffelov toranj u kockice. Dobra vijest za sve Hrvate je to što ovog puta neće biti Turske koja je ispala u grupnoj fazi natjecanja. Iako nogometaši nisu prikazali bajnu igru na terenu, njihovi navijači su s druge strane odigrali besprijekorno na društvenim mrežama i čak dvaput ‘presvukli’ francuski simbol u svoje boje.

Pozivamo sve da se pridruže velikoj akciji i tijekom čitavog dana na društvenim mrežama Instagram, Twitter i Facebook upisujte #CRO. Poanta čitave priče je da će Eiffelov toranja biti obasjan bojama one reprezentacije čije se ime bude najčešće pojavljivalo tijekom dana na svim društvenim mrežama, borba za toranj traje do 22.30.

5 komentara

 1. Ajjjjjmmmmmmooooooo

  Like(0)Dislike(0)
 2. Nece valjda ovako izgledat,ovo je zastava bivse jugoslavije.

  Like(0)Dislike(0)
 3. Bolje vam je pomolite se za bolesne osobe kojima će vaše vrijeme koje izdvojite za molitvu biti od velike koristi,a ne gubiti vrijeme na ovakve gluposti..

  Vatreni sretno!!

  Like(3)Dislike(1)
 4. Kome je molitva pomogla?

  Like(0)Dislike(3)
 5. Za AAA;Da ti nisi jedan od ovih mangupa sto su bacali baklje na tekmi??? Jer to rade ljudi koji ne vjeruju u Boga,ne vole svoju domovinu i mrze sve Hrvatsko…Ne dao Bog da molitva za tebe bude potrebna….

  Like(4)Dislike(1)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.