Pod nadzorom: Pojačane mjere sigurnosti na Sveučilištu u Mostaru

Imajući u vidu cjelokupnu situaciju u Bosni i Hercegovini i svijetu, a po naputku Senata Sveučilišta u Mostaru, dekan Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Mario Vasilj, komesar policije u Hercegovačko-neretvanskoj županiji Ilija Lasić i načelnik Policijske uprave Mostar Branko Drinovac održali su zajednički sastanak u zgradi MUP-a HNŽ-a na temu sigurnosti na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, Kampus Mostar i Kampus Rodoč.

Na prijedlog komesara Ilije Lasića zaključeno je da je za povećanje stupnja sigurnosti na Fakultetima potrebno osigurati 24-satni nadzor od agencija za zaštitu, dok će policijska uprava u okviru svojih ovlaštenja i mogućnosti intenzivirati nadzor i obilaske Kampusa Mostar i Kampusa Rodoč Sveučilišta u Mostaru.

Dekan prof. dr. sc. Mario Vasilj upoznao je komesara i načelnika da su Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti i Filozofski fakultet, pod vodstvom dekana prof. dr. sc. Zorana Tomića, zajednički angažirali osobu koja će tijekom dana vršiti obilazak i nadzor prostora navedenih fakulteta.

Kako bi se usuglašene sigurnosne mjere realizirale i povećao stupanj sigurnosti na Sveučilištu u Mostaru, nužna je intenzivnija suradnja između Sveučilišta u Mostaru i nadležnih institucija.

(bljesak.info)

2 komentara

  1. A jeste osigurali brate…. ” zajednički angažirali osobu koja će tijekom dana vršiti obilazak i nadzor prostora navedenih fakulteta.”

    Sad smo sigurni! Ako je ta jedna osoba Superman, onda sve pet.

    Like(2)Dislike(0)
  2. Prc

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.