Pogledajte kako izgleda odmorište Kravice na dionici Međugorje-Bijača

Odmorište Kravice na dionici Međugorje – Bijača, dvostrano i smješteno je s južne strane vodopada Kravice, na dijelu trase iza mosta Trebižat.

Pored osnovne namjene ovih benzinskih postaja, ponude goriva visoke kvalitete i ostale opreme za automobile, novi koncept predstavlja proširenje asortimana na ponudu gastro usluge kroz segment pod nazivom Fresh corner koji podrazumijeva ponudu svježe pripremljenih sendviča, peciva, toplih i hladnih napitaka.

Na ovom cestovnom smjeru napravljen je izvrstan ugođaj za kupovinu, odmor i osvježenje putnika i vozača u prostoru caffee bara i terase, kao i zabavu i igru najmlađih posjetitelja na dječijem igralištu koje je sastavni dio objekata.

kravica-bijaca-autocesta-iz-zraka kravica-bijaca-autocesta-iz-zraka-2 odmoriste-kravica-caffe-bar odmoriste-kravica-igraliste

bljesak.info

3 komentara

 1. S ovakvim modernim sranjima vjecno unistiti prirodnu ljepotu a sto reci nego valjda ce netko jednog dana bit na optuzenickoj klupi za zlocine protiv covjecanstva

  Like(0)Dislike(9)
 2. Mrtva priroda!

  Like(0)Dislike(1)
 3. Zašto bi bilo odmaralište na Kravic. zašto ne negdje blizu urbanog mjesta gdje gradnja ne narušava okoliš i prirodne ljepote. Ovo zdanje opet će biti vlasništvo nekog velikog tajkuna ili političara svejedno. Ovo je kultorocid, geocid, sve samo ne ništa pozitivno i dobro, nešto lijepo, nešta prirodno.
  Zar vam već nije jasno da čovjek , ma šta napravio, ne može biti ljepše i bolje od Božjeg djela i prirodnog okoliša.
  Ali – NOVAC NOVAC i samo NOVAC.
  Sjetio sam se GADAFIJA na onom kamionu. On i njegova obitelj imali su više novca nego bogatija država u Europi po raznim svjetskim bankama, a ubiše ga ko psa na prikolici kamioneta, a i njegovu obitelj smaknuše na isti način.
  A šta je s novcem. razvlače ga bjelosvjetski lešinari.

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.