Pojedinci pokušavaju povećati iznose šteta od mraza, povjerenstva na terenu

Štete od mraza koji je nedavno poharao poljoprivredne kulture u Hercegovini još uvijek se zbrajaju. Kako nam je rekao ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva HNŽ-a Donko Jović, pojedinci pokušavaju iskoristiti novonastalu situaciju i prikazati da su pretrpjeli veće štete nego što realno jesu. 

Ministar na terenu 

– Bio sam na nekoliko terena i uvjerio sam se kako pojedinci nisu pretrpjeli gotovo nikakvu štetu, a pokušavaju nas uvjeriti kako im je uništeno 50% nasada. Vlada će podijeliti onoliko novca koliko ima, a još jednom pozivam ljude da realno prikažu kolike im je mraz štete nanio, a ne da varanjem pokušavaju oteti novac onima koji su stvarno oštećeni, rekao je jučer ministar Jović za Večernji list. S druge strane, predsjednik Vlade HNŽ-a Nevenko Herceg potvrdio nam je da će županijske vlasti isplatiti milijun maraka oštete poljoprivrednicima čije je usjeve mraz oštetio ili uništio.

4 komentara

 1. Kod nas je tako uvijek, tako bude da poticaje dobiju i oni koji ni kokos nemaju. Gladne usi,nikad im dosta!

  Like(2)Dislike(0)
 2. CUTUK —- DA JE LED ODNIO VAS —BOLJE BI BILO

  Like(1)Dislike(0)
 3. Meni pivca led manija,ja prijavija oni ne priznaju

  Like(0)Dislike(0)
 4. Ims sboj opehe i racuni simena loza i vocke nemogu se skrit svi registovani ppljoprivednici na kolicinu trinaju dobit

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.