Pokušao progutati marihuanu prilikom policijske kontrole

Mješovita patrola Jedinice granične policije Doljani i Postaje granične policije Metković Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Hrvatske otkrila je J.V. (1982.), državljanina Republike Hrvatske, 10.11.2016. godine u ilegalnom prelasku državne granice, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Prilikom pregleda J.V. izvadio je iz džepa papirnati smotuljak pokušavši ga progutati. Na zapovijed službenika, jedan dio je izbacio, a manju količinu je progutao. Utvrđeno je da je riječ o zeljastoj materiji koja asocira na marihuanu.

Pregledom njegovog vozila nađena je kutija cigareta u kojoj se nalazio sadržaj koji asocira na hašiš.

O događaju je obaviješten tužitelj Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije, prema čijim naredbama su privremeno oduzete otkrivene materije.

Protiv J.V. bit će dostavljen izvještaj zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo ”posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga”. Zbog ilegalnog prelaska državne granice iz BiH u RH u graničnom pojasu na području Čapljine, osoba je prekršajno procesuirana u skladu sa Zakonom o strancima BiH. U tijeku je daljnji rad na ovom slučaju.

4 komentara

 1. Zadnji zalogaj coviku otet,to je nasa vlast,dno dna.

  Like(2)Dislike(0)
 2. Ma šta ga branite ljudi kada je droga neka hvata odman

  Like(1)Dislike(0)
 3. Ma budaletina

  Like(0)Dislike(0)
 4. Tocno budaletina dabogdan se udavio s njom jebla mu mater

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.