Policija kontrolirala 108 vozača u Ljubuškom, izdano 55 prekršajnih naloga

Policajci su prije dva dana u Ljubuškom proveli pojačano kontrolirali promet po ulicama, proveli su nekoliko sati na terenu i zaustavili više od 100 vozila.

Kako stoji u priopćenju MUP-a ZHŽ-a, dana 22.02.2017. godine u vremenskom periodu od 07.00 do 13.00 sati, na području općine Ljubuški provedena je županijska akcija pojačane kontrole prometa pod nazivom “ZIMA”.

“Tijekom provođenja akcije kontrolirano je 108 morotnih vozila, od toga je zbog prekršaja isključeno iz prometa pet motornih vozila i dva vozača , dok je ovom prilikom uručeno pedeset i pet prekršajnih naloga zbog različitih prekršaja iz oblasti Zakonu o sigurnosti prometa na cestama ŽZH”, priopćili su iz MUP-a Zapadnohercegovačke županije.

10 komentara

 1. Ne mogu se načuditi gdje je nestala ona nekadašnja vozačka solidarnost, tj blicanje autu u susret kako bi ga upozorili na ove drumske razbojnike.

  Like(20)Dislike(1)
 2. To murijo triba 8 miliončeka sto ste pohapali namirit od sirotinje i fukare samo nedirajre babine sinove nedo bog.

  Like(6)Dislike(0)
 3. Nije mi jasno kako svaki drugi vozač može biti u prekršaju??! Zimske gume, ili što? Ima problema u prometu, ali baš svaki drugi vozač?

  Like(3)Dislike(2)
 4. Majku vam jebem lopovsku,krijete one kamere iza tuđih kuća i slikate narod kad se vraća sa posla. Kako vas nije sram pljačkat ovaj jadni narod,gubo gubava. Ma triba vam pružit otpor,klošari.

  Like(5)Dislike(0)
 5. Zakonito nas pljackate ovo je jadno cime se policija sve sluzi kad sam neki dan vidio tronozac u groblju povracalo mi se od muke jazavci

  Like(3)Dislike(0)
 6. Najeli se oni svojevine

  Like(2)Dislike(0)
 7. Dabogda probala ova lopovska država. Mrš bagro. Kupit cu krntiju i neču je registrirat,mrš stoko usrana,umrite

  Like(3)Dislike(0)
 8. BRAVO GRUDJO SLABO KO BLICA

  Like(1)Dislike(0)
 9. Zasto sutimo?
  U Njemackoj kazna za pojas 30€
  U BiH 100KM ko je ovde lud?
  Zasto sutimo?

  Like(3)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.