Policija prijavila gradonačelnika Imotskog Antu Đuzela da je lažni vojni invalid

SPLITSKA policija prijavila je 53-godišnjeg Antu Đuzela, HDZ-ovog gradonačelnika Imotskog, za kaznena djela prevare i krivotvorenja službene isprave.

Sumnjiče ga, naime, da je za dobivanje statusa vojnog invalida koristio krivotvorene liječničke nalaze te da je od 2000. godine do danas ostvario imovinsku korist od 97 tisuća kuna. Mjesečno oko 500 kuna.

Obradu je vodio Odjel gospodarskog kriminaliteta splitske Policijske uprave u suradnji sa Vojnom policijom i Državnim odvjetništvom.

Čuli smo se kratko sa Đuzelom. Nema neki posebni komentar. O prijavi je doznao čitajući portal Index.hr, kazao nam je.

“Ako oni tako kažu… Nikakvo čudo. Tragovi ranjavanja i danas se vide na mojoj nozi, samo što to moj zapovjednik nije zaveo. Nemam ja tu što posebno dodati, neka kaže 115. brigada”, kazao je Đuzel. Potvrdio nam je kako je razgovarao sa policijom na ovu temu.

Kako neslužbeno doznajemo, Đuzel je priložio 13 različitih dokumenata za priznavanje 20 posto invalidnosti kao posljedice ranjavanja na južnom bojištu. Jedan je nalaz iz 1993. godine navodno napisan na tiskanici iz 1998. godine.

Index.hr

6 komentara

 1. Mozda da ga se sad usput kazni za meso koje dnevno u desetcima kilograma preveze preko granice iz hercegovine u dogovoru s hrvatskim carinicima!

  Like(15)Dislike(1)
 2. Đuzel je veliki lopov i primitivac. Ne mogu vjerovati da je Imotski spao na tako niske grane da mu ovakav lakrdijaš, kriminalac i primitivac bude gradonačelnik.

  Like(13)Dislike(1)
 3. To je profesionalni lopov kojeg stoji hdz

  Like(5)Dislike(0)
 4. HDZ – zna se. Ima puno lažnih ratnih invalida, ali lažnih ratnih invalida, a da su ujedno i gradonačelnici imaju Imotski – Mostar i još pokoji grad, ali ti skrivaju papire.

  Like(0)Dislike(3)
 5. Ma sta ima veze ako mogu proc nekaznjeno bivsi nacelnik Omisa a vraca se lopov ivic pasalic sto njemu fali

  Like(0)Dislike(2)
 6. Nista im ne fali. Kad je bal nek je MASKEBAL.

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.