Policija termalnim kamerama ‘lovila’ navijače po liticama Modrog jezera

Transparent “Samo je jedno ime u gradu“ i nekoliko bengalki  imotskih navijača te nešto zapaljene trave sa sjevernih litica Gospina doca, stvorili su pravu uzbunu u Imotskom. Naime, nakon bačenih bengalki, prema skupini navijača uputili su se i policajci, kako bi ustanovili tko je bacao pirotehnička sredstva.

Znajući za to neki od njih krenuli su prema grotlu Modrog jezera, neki pak na drugu stranu. I onda je u hladnu noć nastala potjera po Modrom jezeru. Koliko je policija ozbiljno krenula u hvatanje navijača svjedoči i činjenica da su upotrijebljene i termalne kamere, kako bi oni bili pronađeni po strmim liticama jezera.

– Da, nakon bačenih zabranjenih pirotehničkih sredstava na igralište, naši službenici išli su u provjeru tko je to učinio. No, došlo je do bijega nekolicine navijača, jednim dijelom prema Modrom jezeru.

– U večernjim satima trajala je akcija njihova identificiranja, no ipak je procijenjeno da se isključivo zbog sigurnosti počinitelja bacanja pirotehničkih sredstava akcija prekine, a zbog mraka i vrlo opasnog terena.

– To ne znači da ćemo prekinuti  posao na identificiranju počinitelja, te podnošenja prekršajnih prijava zbog učinjenog, rečeno nam je sinoć oko 18.40 minuta iz ureda glasnogovornice Policijske uprave Splitsko dalmatinske.

Inače, u Imotskom su bili i pripadnici interventne policije iz Splita za vrijeme odigravanja utakmice.

slobodnadalmacija.hr
Foto: Branimir Boban / HANZA MEDIA

4 komentara

 1. To su vandali
  Ne navijači

  Like(4)Dislike(3)
 2. Tako je, lomite im kicme zbog baklje, a Sanadera, Horvatincica i ostale ljubite u prkno. Stoko licemjerna

  Like(1)Dislike(1)
 3. Ajmo bijeli

  Like(2)Dislike(1)
 4. Ajmo bijeli ale,panduri napusite se duga i tvrda,jeben vam sve…

  Like(0)Dislike(1)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.