Policija u Širokom Brijegu ponovno privela nekoliko stranih državljana

U srijedu oko 17.00 sati policija u Širokom Brijegu privela je 4-5 stranih državljana koji su u pratnji policijske patrole došli pred prostorije Policijske uprave Široki Brijeg u dva taksija tvrtke Hey Taxi iz Mostara, doznaje neslužbeno portal Jabuka.tv.

Kako doznajemo s mjesta događanja, prvo su u prostorije policije ušli vozači taksija, a zatim strani državljani.

Pokušali smo kontaktirati novog glasnogovornika Uprave policije MUP-a ŽZH, koji je jedini ovlašten davati službene informacije, no na njegov službeni broj u uredu se nitko nije javio s obzirom na to da je radno vrijeme do 16.00 sati.

Također, informacije nismo uspjeli dobiti iz Operativnog centra MUP-a ŽZH gdje su nam rekli da novi glasnogovornik još uvijek nije dobio službeni broj mobitela te ćemo na službene informacije morati pričekati do četvrtka ujutro.

Podsjećamo, širokobriješka policija u subotu je privela četiri strana državljana, točnije dva Turka te po jednoga Sirijca i Kurda koji su kasnije predani Službi za poslove sa strancima. Situacija je bila slična današnjoj, policija je u rutinskoj kontroli zaustavila taksi koji se kretao iz smjera Mostara, a informaciju je tada objavio Večernji list pozivajući se na svoje izvore dok policija do danas nije potvrdila ni negirala ove navode.

8 komentara

 1. Taxisti švercaju ljude sve triba zatvorit i kaznit

  Like(3)Dislike(0)
 2. Zaposlit ih u elektru postu zupaniju opcinu itd.mogu svi bit glasnogovornici

  Like(0)Dislike(2)
 3. Ode narod reda je nekog naseljavat

  Like(0)Dislike(0)
 4. Majčina dušice ne moraju svi bit glasnogovornici mogu neki i za savjetnike

  Like(0)Dislike(1)
 5. hapse sve stative i prečke redom

  Like(3)Dislike(0)
 6. Tako je velecasni ili visi referent u sektoru za pomocnika ministra vodnih resursa.nek je se na drzavnoj siki.

  Like(0)Dislike(1)
 7. E nek der im netko prevede na arapski da je ovdje opasno.ima puno cudnih stativa pa nitko ih ne hapsi.pa oni sto nisu tamo gdje jesu bivaju optuzeni.cuvaj ih boze stative lude ipak su oni nasi gosti

  Like(2)Dislike(0)
 8. Jadni glasnogovornik i oni ko ga postavio pa zbog mobitela ne moze dat izjavu! Dajte mu i vozilo i stan pa ce mozda nesto rec.Pa mozda je i gladan,pa s mjim u restoran na racun.Tako je do sada.!

  Like(2)Dislike(1)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.