Popunjeno oko 90% kuća za odmor na području Imotske krajine

Prema trenutačnim neslužbenim podacima kapaciteti kuća za odmor na području Imotske krajine, a koje su ponuđeni turističkom tržištu, popunjeni su oko 90 posto. Svi kapaciteti biti će popunjeni s 1. srpnja.

Već sada se naziru i ohrabrujući rezultati ove sezone iz dva razloga. U prvom redu to je  povećani broj kuća za odmor, ali isto tako i povećanje broja noćenja, posebno stranih za prvih pet mjeseci ove godine. Oni su kako doznajemo samo u gradu Imotskom povećani 23 posto nego u istom razdoblju prošle godine.

11 komentara

 1. Ma sta je popunjeno jadnice jadni? Tko ce da im dođe u tu VUKOJEBINU….? Tocnije bi bilo da ste napisali da je 90 posto slobodni kuca….

  Like(6)Dislike(5)
 2. Ovdje treba ukinuti komentare,svaka vijest koja se objavi vezano uz bilo šta………..odmah se popljuje……s puno mržnje, oholosti, gnjoja, prezira, laži itd itd!! Ili treba uvesti da se napiše puno ime i prezime i komentiraj argumentirano koliko hoćeš a ne ovako ko miši iz rupa svak “baljezga” šta ga je volja!! Pozzz svima dobre volje!!!!

  Like(15)Dislike(4)
 3. Iz prve ruke znam da je slučaj sa kućama za najam u imotskoj krajini kao i sa smiljem, tuga i jad. 90% tih kuća se prodaje. Nebi se prodavale da imaju gistiju.

  Like(5)Dislike(2)
 4. Tko širi ove definformacije ? Prolazim lroz Imotski i krajinu samo duhovi i pokoje domaće čeljade zivi tu sem Velike Gospe tada dodju ovi iz inozemstva takoo da molim urrdnika da ne pise svasta . Hvala

  Like(4)Dislike(0)
 5. Dalmatinka ce da popuni tih 10 posto…..

  Like(1)Dislike(1)
 6. Pa sto ti ne napises svoje ime i prezime ? Ti po ovome nisi mis nego stakor !

  Like(0)Dislike(2)
 7. Pa te kuće nisu u Imotskom, nećeš ih ni vidit ako prolaziš tamo. Po zaselcima su i skrivene od znatiželjnih pogleda. Tako da tvojom metodom “prolazim kroz Imotski svako malo” se teško mogu utvrditi slobodni kapaciteti.

  Like(2)Dislike(2)
 8. Tko je i kako napravio te kuce? Otkuda novac kad su samo ercegovci uzeli vrice?

  Like(2)Dislike(0)
 9. Neka ja bi volio da su pune da se jadna spercad naide,uvik im je malo.

  Like(0)Dislike(0)
 10. Znate…zeznut je ovaj hrvatski(balkanski) jal. Jer, ovdje ga ima previse.
  Cast iznimkama.

  Like(0)Dislike(0)
 11. Ma daj to su zuzul i ostali lopovi ciji novac nema podreklo otkud im tolke pare ,cast pojedincima koi su svoj novac posteno zaradili a imotski grca u dugovima ljudi jedva kraj skrajem spajaju.

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.