Porezna uprava FBiH otkrila 59 neprijavljenih radnika

Porezna uprava Federacije BiH u četvrtak je provodila kontrole poslovanja poreznih obveznika, a do 20 sati izvršila je ukupno 208 inspekcijskih nadzora.

Prema preliminarnim rezultatima, tijekom inspekcijskih nadzora, inspektori Porezne uprave FBiH otkrili 59 neprijavljena radnika, 18 objekata u kojim se obavljala djelatnost bez odobrenja nadležnog organa, 65 obveznika koji nisu izdavali fiskalne račune i 18 obveznika koji nisu imali instaliran fiskalni uređaj.

Zbog utvrđenih nepravilnosti: zapošljavanje neprijavljenih radnika, rad bez odobrenja nadležnih organa i neevidentiranje prometa putem fiskalnog uređaja zapečaćno je 56 objekata i izdato 122 prekršajnih naloga, sa ukupno izrečenim novčanim kaznama u iznosu od 253.250,00 KM.

Konačne rezultate Uprava će objaviti danas.

4 komentara

 1. Jesu li ulazili u državne institucije

  Like(0)Dislike(0)
 2. Treba na prija inspektore privest i ispitat odakle kuce i novi auti a rade za placu vride im kuce vise nego od presednika

  Like(0)Dislike(2)
 3. Ma njih se ne smije ispitivati oni su nedodirljivi.

  Like(0)Dislike(0)
 4. zadovoljni građanin

  lopovska država….sve joj moraš dati a ona tebi ništa ne da….čak ni mirovinu …kažu ne možeš u mirovinu nema zakona o PIO MIO….2 godine nisu u stanju donijeti zakon o PIO MIO…samo otimaju narodu…porezi …komunalije… radari svako kilometar…E JEBAT ĆE VAM NAROD MATER KAD – TAD….samo se malo strpite….

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.