Posušje: Državljanin BiH pokušao prokrijumčariti 40 kilograma duhana

Službenici Postrojbe granične policije Gorica u ponedjeljak su u graničnom pojasu na području Posušja spriječili nezakonit promet 40 kilograma rezanog duhana bez akciznih markica, saznaje Hrvatski Medijski Servis.

Duhan je otkriven graničnom kontrolom Citroena, bh. registarskih oznaka, kojim je upravljao G.P. (1983.), državljanin Bosne i Hercegovine.

Po nalogu tužitelja Tužiteljstva BiH, duhan je privremeno oduzet, a protiv G.P. će biti podneseno izvješće zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo nezakonitog prometa akciznih proizvoda, priopćila je Granična policija BiH.

14 komentara

 1. Ko je god ovo oduzeo zadnje mu oduzimanje bilo jebo on mater tursku balijsku dabogda završuija na kemoterapiji prije 7 dana

  Like(12)Dislike(2)
 2. Dabogda mu se osusile i ruke i noge. Tonu uvatite picke,nikad. Jer ste smotani ko upitnik. Picke drotovske.

  Like(2)Dislike(5)
 3. Đubrad

  Like(5)Dislike(0)
 4. A jeste nasli svaka cast staje nije pocastio koga je triba.da je dao 100e prosa bi ..sramota..toji koji je to nasa toji i radi i duvan i cigare i ostale derivate.pa mu sirotinja kokurencija.

  Like(2)Dislike(3)
 5. Nigdi u državi nema problema sa DGSom samo sa ovim našin novnin

  Like(5)Dislike(1)
 6. Pitajte DGS da Vam sluzbeno odgovori sto je bilo u njihovoj postaji u Grudama u subotu vecer , i sto su poduzeli po tom pitanju ?
  Samo im posaljite upit , SOKIRAT CE VAS !!!!

  Like(5)Dislike(1)
 7. Pitanje im je postavljeno neka daju odgovor

  Like(2)Dislike(0)
 8. Rekao je DGS sto je rekao platite kaznu i sutite! Nemojte pricat gluposti!!

  Like(1)Dislike(1)
 9. Za anonimno
  Molim te kada odgovre , objavi ovdje odgovor pa onda neka ovi poput Branka komentiraju ! Hvala na trudu , a ja sam rodjen u Hercegovini i ako Bog da tu cu i umrijeti , ali neka narod zna sta nam se radi !

  Like(0)Dislike(0)
 10. Vataj te firm sto ne placaju poreze

  Like(0)Dislike(0)
 11. sa oduzimanjem ovakvi kolicina duhana ovo je potpuni potop hercegovine cmilje nista jos neka ovako nastave neznam sta ljudi da rade

  Like(1)Dislike(0)
 12. Za martinovic

  Pa odgovor je jednostavan . Na sljedecim izborima birajte opet Jurisica , a nakon toga za 4 godine opet HDZ !!! I svi vasi problemi rijeseni !!!

  Like(1)Dislike(0)
 13. Tko je načelnik GP Grude?

  Like(0)Dislike(0)
 14. Nemam pojma , niti znam tko ima ovlasti dati takvu info ??? Pitaj za predmet zaprimljen u 20:00 , 01.07 2017. , Na potpisu bih rekao da je predmet zaprimio (ime necitko ) a prezime Mihic.
  Predmet se odnosi na cetnika u uniformi DGS-a , Stojan Zrnic .

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.