Posušje: Humanitarni koncert za šestogodišnjeg Petra

U nedjelju 4.12.2016. godine u sportskoj dvorani u Posušju održat će se humanitarni koncert za šestogodišnjeg Petra koji boluje od teške bolesti – zloćudni tumor na mozgu.

Odigrat će se malonogometna utakmica veterana NK Hajduk i NK Rakitno, a nakon toga uslijedit će nastupi KŠD Rakitno, mažoretkinja iz Gruda, SK Grom, Taekwondo klub Posušje, ŽVS BelCanto, Hrvatski cheerleading klub Posušje, Ico Bago, Klape Grga i Zvizdan, Duka, Jozo Vučić, Ine Tadić, Hercegovački bećari, Sinovi Hercegovine, Zoka Begić, Ivica Bago i Tiho Orlić.

Početak programa je u 18 sati.

Cijena ulaznice je 5 KM, a sav prihod od prodaje ići će za Petrovo liječenje.

Ulaznice u Grudama možete kupiti na sljedećim mjestima: Hotel OTOK, Pizzerija AJDUK, Caffe bar VANILLA, Caffe bar JIMMY WOO, Caffe bar KING, Caffe bar PADRE, Caffe bar BELLAMI, Sportska dvorana BILI BRIG (kafić), Benzinska crpka PERIŠIĆ BENZ. Kasice su postavljene i u tri trgovine: Super market BILI BRIG, GRIČ d.o.o. vl. Drago Boras i ŽULJ Trade d.o.o. Ulaznice možete kupiti i na dan koncerta.

Šestogodišnji dječak Petar, boluje od teške bolesti – zloćudni tumor na mozgu. Trenutno se nalazi u Zagrebu, na Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj. Nakon operacije i postoperacijskog tretmana u Zagrebu, liječnici ga upućuju na liječenje u inozemstvo, što iziskuje velika financijska sredstva.

Organizacijski odbor, kojeg čine predstavnici općinskih institucija, župnih ureda, udruga, organizacija mladih i pojedinci, organiziraju niz događanja za Petra pod nazivom „Petre, ti si stijena“, a ovaj humanitarni koncert samo je jedna akcija u nizu koju provode.

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.