Posušje: Održana 21. seoska olimpijada na „Ilijinom brdu” 2015. (FOTO)

 

Na Ilijinu brdu, kod Posušja, proslavljen je blagdan sv. Ilije povodom kojeg je u organizaciji Kulturno-umjetničkog društva „Ilijino brdo 95.“ održana 21. seoska olimpijada „Ilijino brdo“ 2015.

image

Proslava je, kao i svake godine, počela sv. misom na groblju Ilijino brdo koju je predvodio posuški župnik Fra Mladen Vukšić, a olimpijadu svečano je otvorio predsjednik općinskog Vijeća Ivan Lončar.

image

Nakon njega skupu se obratio Marinko Grubišić Žaer koji je u ime organizatora zahvalio svim sponzorima koji su i ove godine podržavali ovu manifestaciju.

image

Nakon svečanog otvaranja održala su se natjecanja u starim športove. Bacao se kamen s ramena, potezala ruka, klip, skakalo u dalj, a najatraktivnije će biti borbe bikova koje su na rasporedu nešto kasnije.

image

Na svečanom činu otvaranja nazočni su još bili načelnik Branko Bago, ministar prostornog uređenja i okoliša Miroslav Ramljak, ministar gospodarstva Dario Sesar, zastupnik u Skupštini Zdravko Bešlić i drugi

3 komentara

  1. samo nek je ćupan izgubio sa svojim bikovima ,,eto im pametkovanje i nek i dogodine dotjera krave al simentalke bolje će se one bost nego im bikovi

    Like(0)Dislike(0)
  2. Bože moj koji je to krkanluk na Ilinom Brdu….

    Like(2)Dislike(1)
  3. ćupani su krkani i jade

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.