Posušje: Pronađena djevojka koja je sinoć nestala u Broćancu

Sinoć je pronađena djevojka koje je nestala nedaleko od Posušja. Kako je priopćeno iz GSSuBiH, A.K. ( 1984. ) nestala je jučer poslije podne u mjestu Broćanac nedaleko od Posušja udaljivši se od svoje kuće. 

– Njezin brat, pokušavajući da je pronađe tragao je oko starih kuća na brdu i tu je primjetio ali ona mu izmiče i opet nestane izbjegavajući kontakt. U pomoć je pozvan HGSS Posušje koja pokreće potragu, ostale članice GSSuBiH se stavljaju u pripravnost, te nakon 1,5 sat se pridružuju obližnje stanice-GSS Široki Brijeg, HGSS Čitluk, HGSS Mostar, tu je i HGSS Imotski, navodi se u priopćenju.

Više od 50 ljudi je bilo na terenu, policija, mještani, rodbina, lovci, GSS. Koristila se i termovizijska kamera, nigh vision…

– Djevojka je i prije imala psihičkih problema te je bilo za očekivati da izbjegava potragu. Nakon nepuna 3 sata traganja, spasioci ponovno lociraju djevojku, oko 23.50h, u brdovitom terenu predjela Širića Brig, ovaj put uspješno joj priđu i privole na suradnju i vrate je kući, priopćeno je iz GSSuBiH.

Kako naglašavaju, ponovno je za pozitivan ishod presudno bilo to što je dojava o nestanku stigla dovoljno brzo da HGSS Posušje organizira brzu i uspješnu potragu na čelu s Mariom Bonićem.

2 komentara

  1. Hvala Bogu nek je ziva i zdrava.

    Like(20)Dislike(1)
  2. Bogu hvala i Gospi dragoj neka je čuva.

    Like(3)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.