POSUŠKO LITO: Komedija “Sve o ženama” u Posušju

Predstava HNK „Sve o ženama“ autora Mire Gavrana u režiji Roberta Raponje, odigrat će se u subotu 8. srpnja u kinodvorani Posušje, s početkom od 20 sati, u organizaciji udruge PAUK, a u sklopu manifestacije Posuško lito.

Vještim preplitanjem komedije i drame predstava govori o prijateljstvu, karijeri, ljubavi, djetinjstvu i starosti. U njoj igraju Jelena Kordić Kuret, Nikolina Marić i Angela Bulum.

–  Predstava kod publike prolazi odlično, a to nam je jedna od najgledanijih predstava. Svi se prepoznajemo u tim situacijama o kojima predstava govori, kazala je Jelena Kordić Kuret.
Vješta je to i brza transformacija triju glumica u petnaest likova kroz niz komičnih obrata. To nije predstava samo za žene, kako na prvu možda djeluje muškarcima. Štoviše.

– Muškarci se obeshrabre kada čuju naziv predstave Sve o ženama u kojoj igraju samo glumice i misle da predstava nije za njih, ali je predstava upravo za njih. Oni su glavni akteri svih tih priča i pokretači drame. I jako mi je drago da ste nas pozvali i ove godine, upravo zato što sam ostala pod dojmom kako nam je publika bila fenomenalna pa se radujem što ćemo igrati i s ovom predstavom, kazala je Jelena Kordić Kuret, koja je prošle godine u Posušju nastupala s predstavom Brat magarac, prije toga i s Kajališnim satom.
Podsjetimo, ovim događajem, sada već tradicionalno 8. srpnja, udruga PAUK simbolično obilježava godišnjicu smrti posuškog glumca i umjetnika Darka Ćurde.

Ulaz je slobodan.

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.