Potpisan ugovor o međusobnoj suradnji općine Grude i GSS-a Grude

Danas je u prostorijama općine Grude potpisan “Ugovor o međusobnim pravima i obavezama u vršenju poslova zaštite i spašavanja“ između općine Grude i Gorske službe spašavanja Grude.

Ugovor su potpisali Općinski načelnik Ljubo  Grizelj i predsjednik GSS-a Grude Ivan Palaca.

Ovim ugovorom, Gorska služba spašavanja Grude koja je osnovana krajem 2016. godine, i službeno je postala dio općinskog sustava zaštite i spašavanja, čiji će se zajednički poslovi i aktivnosti ubuduće realizirati kroz suradnju GSS-a Grude sa Stožerom civilne zaštite općine Grude, kao i Službom za gospodarstvo, inspekciji nadzor i civilnu zaštitu.

Na sastanku je naglašena potreba daljnjeg razvoja sustava zaštite i spašavanja poglavito kroz provođenje preventivnih mjera, a čemu će GSS Grude u budućnosti dati značaj doprinos.

11 komentara

 1. Jos jedan strasan posao u reziji Ljubana Grizelja. Nakon ovog svi mozemo mirno spavati

  Like(1)Dislike(1)
 2. Di se more uclanit u gss

  Like(3)Dislike(0)
 3. Vidi UHLJEBI! A nisu Sovićani…

  Like(0)Dislike(1)
 4. Vidi sta su se sitili! Hahahaha!

  Like(1)Dislike(3)
 5. Dije ured od gss

  Like(0)Dislike(0)
 6. OBAVJEŠATVAM MOJE PRIJATELJE I POZNANIKE KOJI SU NASLONJENI NA MOJ MARXISITIČKI PORTAL,DA SU ME STEPINČEVI VAMPIRI, ČOPOR INDOKTRINIRANIH KATOLIKA, ČIJA SE SVIJET GNIJEZDI NA STUPNJU AUSTRALOPITHECUSA, A KOJI DIRIGIRJU TEHNIKOM FACEBOOKA,BLOKIRALI NA MJESEC DANA, SAMO ZATO ŠTO ODGOVARM NA OPTUŽBE KLERIKALNO STEPINČEVSKIM KATOLICIMA, PREKO JAVNIH PORTALA,ALI MOJI ODGOVORI SU POTKRIJEPLJENI ARGUMENTIMA ,ONIM ARGUMENTIMA KOJI SU DO DANS PROVJRENI I UVAŽENI KAO POVIJESNO ISTINITI.
  I OPET NOVOST KOJA SE NASLANJA NA OVU,EVO JUČER NAVEĆE SAM JE SPOZNAO I OSJETIO, DA SAM ZA JOŠ JEDAN MJESE DANA BLOKIRAN, JER SAM SE OGLASIO OVIM MOJIM OGLASOM O POSTUPKU TIH STEPINČEVSKIH KRVOLOČNIH USTAŠKO-KLERIKLALNIH, AUSTRALOPITHECUSA ,UTABORENIH U REDAKCIJI FACEBOOKA. PA POZIVAM BISKUPSKU KONFERENCIJU ,ZLOČINAČKE STEPINČEVSKE CRKVE DA OBUZDA OSVETE SVOJIH SLJEDBENIKA ,KOJI SU SE NAŠLI NA POZICIJAMA DRUŠTVENE KORISTI ,PA SVOJ POLOŽAJ KORISTE KAO U VREMENIMA STEPINEVE BOŽJE DRŽAVE ,SAMO ŠTO JOŠ NE DOĐU PO MENE DA ME ODVEDU U NEKU KRAŠKU JAMU,JER IM STOJE NA RASPOLAGANJU, NAJVEĆIM DIJELOM, I SVA OSTALA SREDSTVA ODMAZDE ,A TO SE DA ZAKLJUČITI IZ DRUŠTVENO -POLITIČKIH,VLADAJUĆIH , ODNOSA. HAJKA PROTIV ANTIFAŠIZMA , ATEIZMA , KOMUNIZMA I SOCIJALIZMA KOJE ,TA STEPINČEVSKA SLJEDBA, OZNAČAVA TERORISTIČKIM ILI BLAŽE REČENO,TOTALITARNIM. PA SVE OVO MOŽE SE SVAKODNEVNO PROČITATI,U VELIKIM KOLIČINAMA NA STRANICAMA PORTALA, DNEVNO,NAROD I KAMENJAR, KAO PRVA LINIJA ESAKDRONA ALTAJSKO-MONGOLSKIH RATNIKA ,TALINABA ,SA DINARSKIH OSOJA I PRISOJA, STEPINČEVSKIH BOJOVNIKA.CRKVA IM DAJE POTPORU I ORGANIZIRANO JURIŠA NA DRUŠTVENU SVIJEST HRAVTSKIH GRAĐANA.

  Like(0)Dislike(0)
 7. Petrusicu ne prdi vise

  Like(0)Dislike(0)
 8. Svaka cast momcima. I samo da znate da je gss ekipa momaka koji su se do sada organizirali bez ikakvih naknada. Momci to rade dobrovoljno i nisu placeni za to. Cak svoje novce trose jer uzivaju u tome da pomognu nekome u nevolji. A vidi ih ko od brda odvaljeni, Bog ih blagoslovio u svakoj njihovoj akciji. Pozdrav cijeloj ekipi pa i ovima iz Sirokog 😉

  Like(4)Dislike(0)
 9. Bravo

  Like(0)Dislike(0)
 10. Cestitam kolegb

  Like(0)Dislike(0)
 11. svaka cast momci

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.