Potvrđena presuda fatalnoj pripravnici iz Ljubuškog

Sud BiH potvrdio je jučer presudu izrečenu u prvostupanjskom postupku Željki Bukmir (32) iz Ljubuškog, bivšoj pripravnici, koja je 28. studenog prošle godine osuđena na uvjetnu kaznu zatvora od šest mjeseci, jer je osumnjičenima za organizirani kriminal odavala povjerljive informacije.

Kazna se neće izvršiti ukoliko u naredne dvije godine ne počini novo kazneno djelo. Podsjećamo, istražitelji su pratili telefonske razgovore Ivice Tomića i drugih osumnjičenih za organizirani kriminal tijekom akcije “Ota more”, prenosi Avaz. Tako je zabilježeno da je Željka 19. studenog 2011. godine mobitelom kontaktirala Tomića, njenog kuma i obiteljskog prijatelja i kazala mu da se moraju naći, jer mu treba kazati nešto što je u njegovom interesu.

Tomić i Željka našli su se u Ljubuškom i ona mu je otkrila da im se prisluškuju mobiteli. Tomić je iskoristio informaciju te je upozorio sudionike da im istražitelji slušaju razgovore, nakon čega su promijenili brojeve, a istraga je obustavljena zbog nedostatka dokaza.

6 komentara

 1. čuj, fatalna…

  Like(0)Dislike(0)
 2. Blage li kazne.

  Interesiram me dali ostaje na istom poslu?

  Like(1)Dislike(0)
 3. Vidim da joj je odvjetnik Muselimović.
  Čudi me da joj sud i nagradu nije dodjelio.

  Like(1)Dislike(0)
 4. Ja bi nju nategnuo pa kako god…

  Like(0)Dislike(1)
 5. fatalna?ja mislio zavela i izmuzla guzonje kad tamo razgovarala sa kućnim prijateljem

  Like(1)Dislike(0)
 6. Odman otkaz….

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.