Poziv kulturnim pregaocima podrijetlom iz općine Grude

Nakana Matice hrvatske – Ogranak Grude je da za Uskrs 2016. godine u Grudama u prostoru Hrvatskog kulturnog doma Antun Brankao Šimić (Gradska knjižnica Grude i u prostorijama OMH Grude) i uokolo ovog krasnog kulturnoga doma priredi izložbu knjiga i drugih izdanja koje su izdali autori podrijetlom iz općine Grude.

Tu bi izložbu Matica hrvatska u Grudama učinila u Uskrsnom tjednu (u Uskrsnoj osmini – između Uskrsa i Malog Uskrsa) zajedno s Vama.

Ovim putem pozivaju se svi koji su izdali knjigu i druga izdanja kao autori ili u suautorstvu s drugima da se jave Matici hrvatskoj – Ogranak Grude. Spomenute knjige koje nam pošaljete, nakon izložbe, ostat će kao trajna uspomena na Vaše spisateljstvo u našoj novouređenoj knjižnici u Grudama.

Vas, poštovani sumještani, uz to molimo da nam se pridružite na ovoj izložbi! Našim druženjem i zbližavanjem želimo produbiti našu vezu – Vas s rodnim krajem – i nas s Vašim doprinosom hrvatskoj i zavičajnoj kulturnoj baštini! Svoja izdanja dostavite do početka mjeseca ožujka 2016. godine na adresu: Hrvatski kulturni dom Grude (Knjižnica Grude), Ulica viteza Rafaela Bobana bb, 88 340 Grude, BiH, priopćeno je iz Matice hrvatske – Ogranak Grude.

grude-online.info

2 komentara

 1. Htio bih darovati nekoliko knjiga novoj knjiznici Grude.
  Knjige su nasih Hrvatskih pisaca koristene.
  Molio bih odgovor, dali ste zainteresirani ?ako jeste napisite kontakte.

  Like(0)Dislike(1)
 2. Ovako vam piše na web-strani općine Grude čija je knjižnica vlasništvo.

  J.U. Narodna knjižnica
  Ravnateljica Venka Šimić
  Telefon: 039 661 713

  Like(1)Dislike(1)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.