Poziv na prezentaciju Nacrta Prostornog plana općine Grude

Pozivaju se  zainteresirani na prezentaciju Nacrta Prostornog plana općine Grude  koja će biti održana u utorak, 12.travnja 2016. godine u 9,00 sati u dvorani općine Grude.

Prezentaciju plana održat će izrađivač plana, konzorcij kojeg čine: „Urbane Tehnike“ Zagreb, IGH Mostar, Građevinski fakultet Mostar i „UTB BiH“ Čitluk.

Nacrt Prostornog plana općine Grude  upućuje se na javnu raspravu u trajanju od 30 (trideset) dana i to od 13. travnja 2016. do 13. svibnja 2016. godine.

Uvid u Nacrt Prostornog plana omogućit će se zainteresiranim u dvorani općine Grude svakog radnog dana od 8,00 do 15,00 sati. Davanje primjedbi, mišljenja i prijedloga moguće je iznijeti i putem e-mail adrese [email protected].

Mišljenja, primjedbe i prijedloge o Nacrtu Prostornog plana fizičke i  pravne osobe mogu dostaviti, Službi za prostorno uređenje, imovinsko-pravne, geodetske poslove i katastar općine Grude, najkasnije do 13.svibnja 2016. godine;  ili iste upisati u knjigu primjedbi koja će se nalaziti na mjestu javnog uvida, uz izloženi Nacrt Prostornog plana.

Sva relevantna mišljenja, primjedbe i prijedlozi uzet će se u obzir.

OPĆINSKI NAČELNIK
Ljubo Grizelj 

13 komentara

 1. Ako pase kavi onda mora pasat svima niste nas pitali dosad čemu sad

  Like(8)Dislike(4)
 2. Vidite ulocu Antuna Branka Simica jel to ulica ili pustinja.Sramotta to Su Grude!

  Like(3)Dislike(0)
 3. Dobro se netko sijetio Te ulice!?

  Like(1)Dislike(0)
 4. Sto vam to Vito nije asfaltira.

  Like(1)Dislike(0)
 5. oće šta tihaljini pripast.

  Like(0)Dislike(0)
 6. Ulica Antuna Branka Šimića je ogledalo gruda ,da je živ i on bise stidijo ulice kakva mu je.

  Like(1)Dislike(0)
 7. Heba vas prostorni plan niste u stanju napravit 1 km obilaznice ima 15 godina —- priče stranačkih uhljeba dok traje mandat jer na idući mandat dolaze njihovi stranački zamjenici,itd.itd.

  Like(2)Dislike(1)
 8. Da sam ja opcinski nacelnik za 2 mijeseca bi zavrsija zaobilaznicu.kad elektroprivreda uplati za pec mline novce.dogovor sa ljudima oko parcela uplati novce napravi zaobilaznicu.odgovarala bi i gos.Petru zbog violete mozda i on gurne sa par hiljada km ili eu

  Like(0)Dislike(2)
 9. Da doticni gospodin Ljubo Grizelj vec ima plan on ima san on ima viziju kako od gruda napraviti moderno naselje inace nadahnut djelima velikana unistavanje kartage pa starog rima od nerona pa sve do moskve od cara napoleona tako i on cu u snu glas koji mu rece nemozes spaliti grude jer ono sto zelis unistiti nemoze da gori u grudama zjape prazne i ruzinave betonske zgrade ali mozes namjestiti sve licitacije i projekte i onda krenu od projekata grudska raskrsnica za brzu cestu komunalni otpad zaobilaznica grude odvodnja voda poslovna zona i druge i ali kad se probudi………..

  Like(2)Dislike(1)
 10. baba lončaruša

  Vox populY, a koji ti je načelnik ili predsjednik općine u Grudama svih vremena bio bolji od Grizelja ili pokojneg Marića?
  Sigrno ti je bio bolji komunjara Gulcanović.

  Like(2)Dislike(1)
 11. Više je Ljubo Grizelj napravio u mjesec dana nego Viktor Marić u onih 10 godina i ostali prije njega zajedno

  Like(1)Dislike(1)
 12. Najgori nacelnik ikad, nije sposoban nista zavrsit sto su prethodnici zapoceli. Od zaobilaznice, vodovoda do svega ostalog. Ali glupom narodu je najvažnija nadstresnica od 100 maraka na autobusnoj stanici i srusena garaza na putu prema crkvi. To je sve sto je napravljeno.
  Ovo preko puta parka je napravio Petar Corluka i ne treba se kititi njegovim perjem.

  Like(1)Dislike(0)
 13. Dosta više priče!

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.