Prateći vokali umjesto zvijezda: Noćni život Hercegovine na infuziji

Nekoliko dana nakon ulaska u Novu godinu, noćni život u Hercegovini je pao na niske grane i vratio se u starnu, monotonu kolotečinu.

Naime, koncerti i partyji se doslovno mogu nabrojati na prste. Zvučna imena su ovog vikenda zaobišla hercegovačke klubove, a umjesto njih, čini se, nastupaju prateći vokali.

Kada je u pitanju Mostar, osim studentskih partyja izdvajamo dva događaja. U Mostaru će u OKC Abrašević 9. siječnja nakon dugo vremena nastupiti grupa ”Sikter”. Vrata Abraševića se otvaraju u 21:00 sat, a sam koncert, za kojeg ćete morati izdvojiti 5 KM,  počinje u 22:00 sata.

U Lucullus Music Baru sezonu ovogodišnjih live nastupa otvara popularna mostarska grupa 45°C. Nastup u Lucullus Music Baru zakazan je za 10. siječnja i počinje u 21 sat. Ulaz je, naravno, slobodan.

U Evergreen clubu u Čitluku u subotu nastupa bend Dva i po Co’eka, dok iste večeri u clubu Gaudeamuss u Posušju nastupa Mišo Laguna, prateći vokal folk pjevačice Radmile Manojlović.

Noćni život u Hercegovini nekada je privlačio mlade iz susjednih zemalja, a sadašnja ponuda sve manje privlači i lokalno stanovništvo.

bljesak.info

1 komentar

  1. Ma samo dovodite nekakve Manojle,jovane,stanojke I uglavnom
    srpske ofucanerije.Mentalitet vam je blizinski ili skoro isti pa jos malo I ekavica.

    Like(4)Dislike(1)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.