Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u Međugorju

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u srijedu navečer stigla je u privatni posjet Međugorju, poznatom marijanskom hodočasničkom mjestu te je posjetila Podbrdo, mjesto na kojemu se po vjerovanju ukazala Blažena Djevica Marija.

U prijepodnevnim satima u četvrtak predsjednica Grabar Kitarović se u Župnom uredu u Međugorju susrela s tamošnjim franjevcima koji vode župu.

Nakon toga se sa skupinom prijatelja uputila na uzvišenje Podbrdo kod Međugorja, mjesto na kojemu se prvi put navodno 1981. godine ukazala Gospa tada šestero djece. Neki od njih i dalje tvrde da imaju ukazanja.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u posjetu Međugorju ostaje tri dana, a neslužbeno se govori da će posjetiti i Franjevački samostan u Mostaru, piše HINA.

7 komentara

 1. Medugorju svaka cast kao svetistu i hodocasnicima.A vlasnicima pansiona i hotela katastrofa izrabljivanje prostitucija lopovluk.Rade dami srbi i muslimani.odnjih prave robove dok nasi rade dan i odu.Cudo o kojem mediji trebaju da se zabave

  Like(8)Dislike(0)
 2. Nema sta nema katastrofa

  Like(3)Dislike(0)
 3. Presjednice neka ti Gospa providi put kako pomoc od svega ispacenom hrvatskom narodu,blagoslovljena bila po zagovoru blazene Djevice

  Like(6)Dislike(1)
 4. Blize se izbori…..

  Like(4)Dislike(5)
 5. Ta neće doć u Grude, nije ona Tito.

  Like(1)Dislike(0)
 6. Ovaj anonimni stalno sere dosta ga je sa svojim glupim komentarima

  Like(0)Dislike(0)
 7. Anonimo je zlobno dežurno lajalo s viškom slobodnog vremena.
  Ne treba ga shvaćati ozbiljno.

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.