Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović posjetio OO HDZ-a BiH u ŽZH

Predsjednik HDZ-a BiH i član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda dr. Dragan Čović posjetio je danas općinske odbore HDZ-a BiH u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Predsjednika Čovića u Ljubuškom je dočekao predsjednik OO HDZ-a BiH Ljubuški Ante Mišetić i predsjednik ŽO HDZ BiH ŽZH i načelnik Ljubuškog Nevenko Barbarić. Predsjednik općinskog odbora Mišetić sa članovima općinskog odbora, zaželio je dobrodošlicu predsjedniku Čoviću, te ga upoznao s dosadašnjim radom općinske organizacije kojoj je on na čelu i sa svim izazovima s kojima se susreće OO HDZ-a BiH Ljubuški. Na sastanku je bilo govora i o političkoj situaciji u općini, gdje je poseban naglasak stavljen na pripreme za listopadske lokalne izbore, projektima, gospodarstvu, ekonomskoj situaciji, te svim ostalim temama važnim za stanovništvo Ljubuškog.

Uslijedio je posjet OO HDZ-a BiH Grude na čelu s predsjednikom OO Ivanom Lekom. Predsjednik općinskog odbora Leko, zaželio je dobrodošlicu predsjedniku Čoviću, te ga upoznao s dosadašnjim radom i svim izazovima s kojima se susreće OO HDZ BiH Grude. Između ostalog, govorilo se i o političkoj situaciji u općini s naglaskom na pripreme za listopadske lokalne izbore.

Predsjednika Čovića sa stanjem u Općini s naglaskom na projekte, gospodarstvo, mogućnostima zapošljavanja, te svim ostalim temama usko vezanim za ovu lokalnu zajednicu upoznali su načelnik Ljubo Grizelj i predsjednik Općinskog vijeća Draženko Vranješ. Na sastanku se razgovaralo i o aktualnim infrastrukturnim projektima na području Gruda, domaćini su se u svojim izlaganjima dotaknuli nekih aktualnih projekata i eventualnih problema. Dogovorena je još dinamičnija  suradnji s višim razinama vlasti u cilju rješavanja eventualnih problema.

Nakon Gruda, predsjednik Čović se uputio u Posušje, te održao sastanak s načelnikom općine Posušje, Brankom Bagom i članovima OO HDZ-a BiH Posušje. Načelnik Bago izvjestio je predsjednika Čovića o trenutnoj situaciji, projektima i infrastrukturnim ulaganjima koji su aktualni, posebna tema bila je priprema za predstojeće lokalne izbore.  Svi nazočni za predsjednika Čovića imali brojna pitanja i komentare.

Posljednja stanica posjete Županiji Zapadnohercegovačkoj, bio je Široki Brijeg. Predsjednika HDZ-a BiH dr. Dragana Čovića dočekao je predsjednik GO HDZ-a BiH Široki Brijeg Miro Kraljević s ostalim članovima odbora. Na sastanku se razgovaralo o aktualnim projektima na području Širokog Brijega, gdje su se domaćini u svojim izlaganjima dotaknuli nekih projekata i eventualnih problema vezanih za njih. Zaključeno je kako se posebna skrb treba voditi  o mladima i njihovoj budućnosti na ovim prostorima, gospodarstvu i problemima branitelja.

Predsjednik Čović se osvrnuo na rad općinskih odbora koje je posjetio, te se ovim sastancima želio upoznati sa stanjem u Ljubuškom, Grudama, Posušju i Širokom Brijegu i čuti probleme s kojima se susreće stanovništvo ovih općina. Drugi razlog posjete su lokalni izbori. Kazano je kako je HDZ BiH predvodnica koja će uz Hrvatski narodni sabor motivirati i sve druge stranke na zajednički nastup kako bi se pokrenula BiH i unaprijedio životni standard.

p3317776_resize_162054 posusje_162121 dsc_4806_resize_162142 ljubuski_162054

hdzbih.org

8 komentara

 1. Jlhv

  Like(0)Dislike(2)
 2. Partizani proleterski…

  Like(2)Dislike(3)
 3. bože ti sačuvaj kad vidim ovakav skup zgadi mi se život,Neš ti načelnika proda sve općinsko za 1 marku i on riješio problem koji ovi kao prije nisu znali.
  Sam zamislite da svaki od jami 1000 dnevno a ljudi rade za 500 mjesečno

  Like(1)Dislike(1)
 4. Suncane naocale nosi u zatvorenoj prostoriji
  Ooooo majke ti…..

  Like(0)Dislike(0)
 5. Bravo Čoviću nek si posjetio Grude.

  Like(0)Dislike(0)
 6. Ovo je za simu strikomana milenisku fotografiju a zvacese lopine na jednom mjestu

  Like(0)Dislike(1)
 7. A bože sačuvaj likova koji sjede na sastanku!! Pa šta je ovo, koji je ovo primitivizam i ko odabra ovo društvo za ovu priliku.

  Like(0)Dislike(0)
 8. Ovo ti je guba 21 stoljeca,boco,ljubo covic leko itd boze sacuvaj jadnog stola sta trpi,

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.