Predsjednik Vlade ŽZH primio predsjednika IPA ŽZH

U četvrtak 20. kolovoza 2015. godine, predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke Zdenko Ćosić primio je predsjednika IPA-e ŽZH Zorana Smitala u svom uredu. Razlog susreta je bio informiranje predsjednika Ćosića o aktivnostima vezanima za obilježavanje i proslavu blagdana sv. Mihovila, zaštitnika policije i Dana policije ŽZH.

U programu obilježavanja tih blagdana dana 26. rujna 2015. godine održat će se “II. međunarodni turnir IPA ŽZH u preciznom streljaštvu 2015. Široki Brijeg” za žene i muškarce, u okviru kojeg će se održati  i natjecanje ustrojstvenih jedinica MUP-a ŽZH. Očekuje se dolazak većeg broja natjecatelja i gostiju iz IPA klubova iz BiH i inozemstva.

Vlada ŽZH na čelu s predsjednikom Ćosićem i MUP ŽZH bili su pokrovitelji uspješno organiziranog  prošlogodišnjeg istovjetnog turnira, što je bio razlog da predsjednik Vlade izrazi svoju potporu i ovogodišnjem turniru s namjerom da se u što boljem svjetlu predstave gradovi i Županija Zapadnohercegovačka u cjelini. Susret je iskorišten za upoznavanje predsjednika Ćosića o ovogodišnjim  aktivnostima članova IPA ŽZH i planovima za budućnost, te je konstatirano da je suradnja između Vlade ŽZH i IPA ŽZH izvrsna.

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.