Prelijepa Gruđanka dio je Akademije Lei.Lui

U Mostaru je prošlog tjedna održana proslava, a i simbolično otvaranje Akademije Lei.Lui koju su osnovale Tea Bošković i Rea Raspudić.

Specijalizirana akademija modelinga i manekenstva Lei.Lui ima za cilj educirati djevojke prvenstveno iz oblasti manekenstva i modelinga.

”Rea i ja imamo bogato inozemno iskustvo u modelingu i mankenstvu i želimo ga prenijeti mladim ljudima. Želimo ih približiti tom poslu”, rekla je za Moja.ba Tea Bošković koja je dodala kako je ovakav vid Akademije novi u gradu Mostaru.

Akademija, u odnosu na mnogobrojne druge škole manekenstva, ne akcentira samo norme i pravila iz područja manekenstva i modelinga, nego i obrazovne metode koje će doprinijeti pravilnom razvoju.

Dio ovog novog i sjajnog tima je i prelijepa Gruđanka Sara Zorić.

leilui-manekenke2 leilui-manekenke11 leilui-manekenke25

Bljesak.info

11 komentara

 1. Nasa najlipsa!

  Like(21)Dislike(17)
 2. Ovo se danas fino zove manekenstvo.

  Like(7)Dislike(3)
 3. cure moje držite se neceg pametnog, pustite gluposti kraju..

  Like(15)Dislike(1)
 4. Čuj, Akademija!
  Ajde ne prodajite šupljake.

  Like(5)Dislike(5)
 5. Znaci da ce one sve biti akademici.
  EVo jedne prigodne i nek mi se ne uvrijede postene cure: Priveo policajac na sud manekenku i prostitutku. Prvo pita sudac manekenku: cime se ti bavis? Ja sam manekenka, odgovara ova. A, cime se ti bavis, upita sudac prostitutku. Ja sam prostitutka, odgovara ova. I..ima li posla, upita je sudac. Slabo, uzele ga sve ove manekenke, odgovori ova…..

  Like(12)Dislike(9)
 6. Bravo cure! Mnoge bi htjele biti na vašem mjestu.
  Samo pametno.

  Like(7)Dislike(8)
 7. Ima lijepih i pametnih cura. Naša Gruđanka je upravo takva.
  Svaka čast Sare. Baš si ljepa.

  Like(9)Dislike(8)
 8. Sretno djevojke, pamet u glavu Boga na poruč

  Like(4)Dislike(1)
 9. Okanite se škole. Pravac Pink Panter preko tjedna, a vikendom Posušje. Pa šetanje gazeći p zamišljenoj liniji, ispravljenih leđa i podignute glave od wc-a do loža.
  Izišli smo iz recesije, sve više je potencijalnih kapitalaca i šanse za dobru udaju su sve veće.
  Odajte da ne bi morale učit i radit.

  Like(4)Dislike(0)
 10. Upamtite, kako god izgledalo, što god vam se nudilo, “manekenstvo” zavrsava lose i na granici je ponizenja. Znam tisuću primjera. Ne znam nijedan u kojem je cura iz toga izvukla veću korist nego štetu. A narcisoidnost, tastina, ogledalce, lajkovi na facebooku – sve isprazno. Upamtite, nema zemlje na svijetu u kojoj se na cure i mladiće u tom poslu ne gleda kao artikle. Krene s obećanjima i prividnim sitnim luksuzom (večerice, autić, plaćanje stana ali nikad nista na njezino ime), pa sitne bespovratne posudbe, forsiranje zivota iznad mogućnosti s ciljem da cura čim prije dospije u odnos ovisnosti. A 99% muskaraca o njima razgovara kao robi. Ljepotu imate, al ukrasite je skolom i obrazom jer to je put do konačnog i trajnog smiraja u zivotu i obitelji. Samo tako ocekujte postovanje. Ali onda i imajte stav.. nedajte se potčinjavat.

  Like(0)Dislike(0)
 11. bolje da je slijepa,nego što je lijepa!

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.