Prelijepe Grudske mažoretkinje plijenile pozornost plesom u Sloveniji

Grudske mažoretkinje gdje god se pojave plijene pozornost svojom ljepotom, pristojnim ponašanjem i vrhunskim plesnim pokretima. Tako je bilo i ovog puta, a prelijepe mlade Gruđanke bile su gošće mažoret – kluba RAP Radeče u slovenskom gradu Radeče.

Djevojke su se sjajno zabavile predstavivši plesne pokrene i akrobacije štapom Slovencima, za što su nagrađene i na nedavnom državnom prvenstvu kada su osvojile četiri srebrne medalje. Mažoretkinje je predvodila trenerica Marina Zadro koja već godinama uspješno vodi ovaj sjajni grudski kolektiv kojemu se stalno pridružuju nove djevojčice i djevojke.

Ovaj puta u Sloveniji su bile seniorke Manuela Miloš, Jelena Galić, Sara Jurčić, Dora Zadro, Marija Leko, Iva Matea Boban, Petra Sabljo, Martina Miloš, Nikolina Grubišić, Sara Tomić, Kata Sabljo, Ivona Mikulić, Milka Mikulić, Viktorija Ćorluka, Ivana Spajić i Tea Bošnjak.

Djevojke su nam priopćile da su se u Sloveniji sjajno provele još jednom oduševivši publiku. Istaknule su da se raduju novim nastupima i druženjima.

VL

1 komentar

  1. Bravo nase grudjanke.

    Like(4)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.