Premijera videa za “Pjesmu o ljubavi” Lucije Zovko

”Pjesma o ljubavi”, nagrađena skladna na natječaju u sklopu Dana pobijenih hercegovačkih franjevaca (2016.) kojeg svake godine organizira Vicepostulatura postupka mučenistva “fra Leo Petrović i 65 subraće”, ovih dana dobila je video spot.

Za video za ovu skladbu Lucije Zovko zaslužni su redatelj Tomislav Topić i direktor fotografije Antoni Ćorić iz širokobriješke filmske produkcije Kadar.

Tekst potpisuje Stanko Zovko, glazbu Stanko i Lucija Zovko, a aranžman Gabrijel Prusina. Glazbenu produkciju je radio Franjo Kraljević.

Studijsko snimanje, miks i mastering rađeni su u “Studiju 3” Radiopostaje Mir Međugorje i Studiju Groove, Mostar. Snimanje za potrebe glazbenog videa odvijalo se na Širokom Brijegu u blizini mjesta gdje su pobijeni širokobriješki franjevci, kojima je ova pjesma i posvećena.

2 komentara

  1. Dajte tko vise gura ovu? Niti ima glasa niti pojma o pjevanju, bezveze

    Like(2)Dislike(7)
  2. očisti se od ljubomore i zavisti pa komentiraj ..koliko je jedan čovjek jadan ili velik može se zaključit po tome kad progovori…pametnom dosta…očito ne znaš tko je obranio hercegovinu i prolio krv nevinu franjevci počevši od širokoga posušja ljubuškoga gruda…zahvaljujuč njima ti ovako zloban/na hodaš ovom zemljom….

    Like(5)Dislike(2)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.