Preživjeli smo duckface, a sad stiže najgori selfie trend ikada

NAKON što smo preživjeli (dugu) sezonu fotkanja u kupaonici i duckface selfija te kratkotrajnu T-Rex najezdu fotografija na društvenim mrežama, u subotu je, sasvim spontano, pokrenut novi bizaran trend koji je već osvojio teen svijet, piše britanski Mirror.

“Dam si pet” selfie je u subotu okinuo Amerikanac Seth Schneider, a njegova je fotka na Twitteru podijeljena više od 170 tisuća puta te je skupila gotovo pola milijuna lajkova. Kako okinuti “dam si pet” selfie? Tako što ćete uključiti kameru, usmjeriti je prema ogledalu, baciti mobitel u zrak i sami sebi “dati pet”.

 selfie-1
Uz malo sreće dobit ćete “dam si pet” selfie, a uz malo manje sreće razbit ćete telefon. Bizarni trend su već prihvatile tisuće tinejdžera diljem svijeta, a društvene mreže su prepune suludih fotografija na kojima plješću rukama dok su mobiteli u zraku.
selfie-2
index.hr

3 komentara

 1. capt. Jean-Luc Picard

  Strašno nešto kakve idiotarije objavljuju “novinari”

  Like(1)Dislike(1)
 2. Ja mogu dva put za redom

  Like(0)Dislike(1)
 3. Sve bolesnije društo i tuplje…Ove mlađe generacije ne mogu minut bez mobitela,odeš na kavu u kafić samo tipkaju,slikaju…Sve postalo virtuala,žali bože zdravi vremena kad se vanka naganjala lopta,a ne sad muškići ko ženskice selfije rade,a ove cure kad napuće usne i slikavanje pusto…Mora se objavit i kad se ide na wc da svi znaju,ode ovo sve u neku stvar…

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.